Máte na nejakú potravinu alergiu alebo ju proste neznesiete?
Ak áno ako sa to prejavuje? Nemám na mysli také, že mi je napr. zle z príliš mastného. Ale skôr také, že sa vám zhorší pleť alebo sa objaví migréna a také.
orechy, vyhádžu sa mi z nich ústa a asi plesňové syry, lebo ma z nich bolí hlava, len tam neviem, či to mám alergiu na ten syr alebo len na tú pleseň, keďže mi stačí byť v mieste, kde sa vyrábajú, resp. zrejú a potom mám strašnú migrénu
asi nič... nezvyčajné pre birdz
(to že po veľkej dávne sladkého sa zhorší pleť neberiem ako alergiu...je to prirodzené-hlavne ak má človek problematickú pleť ktorá k tomu sklony má)
ja nemôžem jablká (so šupkou), vždy potom letím na záchod a to ja mám veľmi dobré trávenie a kdejaké kombinácie mi nič nespravia... no a pleť mám kadejakú, ale stále som nezistila, že z čoho vlastne. rôzne som vynechávala potraviny a nič nepomohlo. tak to asi proste s potravinami nič nemá...
@tichyrok u mňa je to kolísavé, raz za tri roky sa mi pri požití ríbezľového džúsu spraví žihľavka
keď si dám na večer niečo, kde je kupovaý cesnak, tak mám migrénu
mám v mrazáku Jujuba ovocie z číny, to keď si dám, tak mám také migrény ako hrom
ale zase, keď si dám Goji, tak chutí dobre...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
(to že po veľkej dávne sladkého sa zhorší pleť neberiem ako alergiu...je to prirodzené-hlavne ak má človek problematickú pleť ktorá k tomu sklony má)
Neznášam soľ. V jedlách mi nechutí, len nemôžem cítiť je vôňu a keby som to náhodou oblizla, prišlo by mi grcno.
Jedinou vecou je averzia (k banánom, palacinkám, kiwi ...)
A ešte musím dodať, neznášam bryndzu.Je to hnus pre mňa
ale nemám rád huby, karfiol, príliš mastné mäsité jedlá
inak ja nemam alergiu na nic ale nemam rad fazulu , bläh
keď si dám na večer niečo, kde je kupovaý cesnak, tak mám migrénu
mám v mrazáku Jujuba ovocie z číny, to keď si dám, tak mám také migrény ako hrom
ale zase, keď si dám Goji, tak chutí dobre...