Viem, že to je hrozné, ale neznášam hmyz, už len preto by som si hmyzí hotel nedal. Vtáci mi zasa vadia, lebo všetko oserú
Ale asi si dám niekamnejakú búdku pre vtáky, nech im pomáham, len budem to musieť vyriešiť tak, aby sa k búdke nedostali mačky.
@patrixo ak mas lucne kvety, ktore su opelovane, tak je to super zahrada ak tam mas konope nasadene (sice teraz by si mal ledva nejaku malu stonku), tak tiez je to super zahrada
Mam klasicku zahradu, takze tam mam mraveniska, krtince. Lieta mi tam hmyz , mam tam chrobaky a aj macka sa mi tam vcera mihla a bazanty tam mam a dal som im aj kamennu sol
mal som iba potkanov od susedov, lebo chovali ovce, ale tie som strieľal devinou, myši môj kocúr Šaňo vychytá a ináč hmyz a tie pičiacke osy striekam takou veľkou pumpou a je klid...
Doma jedine jazierko, kde chodí ten hmyz piť vodu. Ale inak inde, kde máme viac miesta, chováme včely. Minulé roky sme sadievali aj facéliu, ale tento rok nie, aj tak tie včely lietajú hlavne do lesa.
Ako chapem, pomoc ekosystemu ale ja mam strach a hnusia sa mi aj tie nase nejedovate hady a predstava, ze sa mi liahnu niekde v zahrade by ma desila teda poriadne.
Mám hmyzí hotel ...síce malý, ale na to aký je malý si dosť veľa čmeliakov urobilo hniezda ...no a mám plno kvitnúcich stromov, kríkov, už aj zeleniny (také rajčiny, papriku), takže hmyz neodíde naprázdno ...neviem hadník ako to vyzerá? ...ešte som o tom nepočul
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale asi si dám niekamnejakú búdku pre vtáky, nech im pomáham, len budem to musieť vyriešiť tak, aby sa k búdke nedostali mačky.