@nathalicatko mne doktorka povedala, že tabuľkovo by som mal mať 86 kg, ale že som v norme kým mám 64 a viac. A že váha závisí hlavne od typu postavy a podľa nej na moju postavu je 75 hraničné maximum a potom by som už bol tučný Ja sa stabilne držím na 66 - 69 kg.
tieto one vsetky veci co som robila s vahou hovorili ze mam normalnu vahu.. aj sa mi nejako same oplochlo brucho, ale budem stastna az ked sa mi stehna nebudu spolu dotykat
kazdopadne je to sposobene tym, ze dutina lebecna mi nestaci na uchovavanie tej vsetkej mudrosti sveta co obsahujem, tak kde inde to davat? do ciciny?! neprakticke!
Čo tento výsledok znamená? Zistite, prečo máte podváhu. Ak je výraznejąia (pod 19 BMI) rokujte o veci s lekárom! Bezodkladne. Nízka hmotnosť vás ohrozuje častými infekciami, pľúcnymi chorobami...
mali by vidieť tie časté infekcie... (typu nádcha tak dvakrát ročne)
a hlavne by som podĺa nich mala pritom zhodiť z pása tak 6cm (čo by som brala, spôsobom, že by som ich presunula inam
@adsy ono tie tabuľky sú na nič...každý má inú stavbu tela a potrebuje niečo iné...
ja pri svojej výške a váhe myslím, že vyzerám úplne normálne...a to, že je vidieť vyrysované svalstvo a nie tuk neznamená, že som podvýživená, alebo čo....och..neznášam tie ich "múdre" reči...
@ridiculousnotion to by bolo strasne vela tiez suhlasim s @majusssska.. to by som ja mala vazit 65kg kedze meriam 165cm ato uz by som bola riadne prerastena a od idealnej vahy by to bolo daleko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
keďže mám 68 kg , a 171 cm , tak neviem povedať
dobré ráno stará mama
kazdopadne je to sposobene tym, ze dutina lebecna mi nestaci na uchovavanie tej vsetkej mudrosti sveta co obsahujem, tak kde inde to davat? do ciciny?! neprakticke!
Čo tento výsledok znamená? Zistite, prečo máte podváhu. Ak je výraznejąia (pod 19 BMI) rokujte o veci s lekárom! Bezodkladne. Nízka hmotnosť vás ohrozuje častými infekciami, pľúcnymi chorobami...
mali by vidieť tie časté infekcie... (typu nádcha tak dvakrát ročne)
a hlavne by som podĺa nich mala pritom zhodiť z pása tak 6cm (čo by som brala, spôsobom, že by som ich presunula inam
ja pri svojej výške a váhe myslím, že vyzerám úplne normálne...a to, že je vidieť vyrysované svalstvo a nie tuk neznamená, že som podvýživená, alebo čo....och..neznášam tie ich "múdre" reči...
ale je to kokotina
@adsy nejak tak mám aj ja
teraz? 20.9 ...krása, no čo vám poviem ..(ach)