Začal som na Youtube natáčať 360° videa a nakoľko chodím prevažne na urbex /opustene miesta/ tak sa bez svetla neobídem no pri mojom formáte 360° videí to mam dosť zložite
Mate nápad ako by sa dalo poriešiť 360° svetlo ku kamere ?
@rebarboe ak by som dal svetlo priamo na kameru tak by to muselo byť strašne malé /radovo v mm/ aby som nevytvoril "mŕtvy" uhol vo videu a take svetlo by svietilo strašne slabo a bolo by skôr na priťaž ako na úžitok
@rebarboe To áno zážitok to bol fakt nezabudnuteľný Za tým je fakt zaujímavý príbeh ako nás tam načapal strážnik a my sme sa tam na dalši deň vrátili s vedomím že o cca 50m ďalej je strážnik /len tak na okraj: nie je to na Slovensku/
@r4ptor mam lepšiu kameru ako tie vo videu no mam "problém" že dosť často sa pohybujem v úplnej tme a tam nepomôže akokoľvek kamera a ten Černobyl/Pripjať mam v pláne isť pozrieť možno ešte tento rok /ani to nie je dráhe/ ale ak mam pravdu povedať tak ma to až tak neláka nakoľko tam je dosť striktne obmedzený pohyb a skoro všetko tam je umelo naaranžované koniec koncom poznám a mam v plane isť pozrieť ine pre mňa zaujímavejšie miesta
myslím si, že toto nevyriešiš a už vôbec nie na Birdzi
ak máš lepšiu kameru ako vo videu v príspevku @10 tak by si nemal mať problém za malého alebo minimálneho svetla teda ak nerátame úplnú tmu
... mňa jediné čo napadá je dobrá čelovka - sice ten výrez od kamery k tebe bude prepálený (od toho svetla z čelovky) ale ostatok by mohol byť relatívne dobre nasvetlený
... vyzkúšaj a uvidíš, dnes je velký výber čeloviek
odporúčam výrobcu - Pertzl
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
» www.youtube.com/Tomas360...
a Černobyl/Pripjať natočená s týmto, to by bol iný masaker
ak máš lepšiu kameru ako vo videu v príspevku @10 tak by si nemal mať problém za malého alebo minimálneho svetla teda ak nerátame úplnú tmu
... mňa jediné čo napadá je dobrá čelovka - sice ten výrez od kamery k tebe bude prepálený (od toho svetla z čelovky) ale ostatok by mohol byť relatívne dobre nasvetlený
... vyzkúšaj a uvidíš, dnes je velký výber čeloviek
odporúčam výrobcu - Pertzl