vždy platím všade (kde sa dá) kartou, lebo ma desí, kto všetko mohol pochytať peniaze, ktoré sa ku mne dostanú.
dezinfekčný gél stále, aj po umytí rúk dezinfekčným mydlo
v hoteloch, alebo nejakých ubytovacích zariadeniach (nech by boli akokoľvek luxusné a hviezdičkové) sa musím strašne strašne premáhať ľahnúť si do postele, lebo stále musím myslieť na to, že ktovie, kto tam bol predomnou
nefotobunkové dvere (teda tie, ktorých sa musím chytiť, aby som ich otvorila), to je des
knihy z knižnice si vždy doma preobalím do vlastného papiere, lebo nikdy neviete
kontrolujem si, či mám všetko pri sebe, otváram tašku a ohmatávam, či je všetko na svojom mieste. ale to len v malej miere, ani by som to asi za OCD neoznačila.
tiež mám rád poriadok vo svojej hudobnej knižnici a chytá má des keď vidím tu sestrinu ale neni to porucha, to len tak a nerád chodím autobusom bez mp3, čiže tak že počujem ľudí naokolo. Keď je kľud tak mi to ani nevadí ale keď tam niekto rieší pi*oviny, vie ma to akurát nasrať
@12 presne a kdekoľvek je v dosahu nejaký list tak ho preložím na polku a to zase na polku a to zase, atď. a určite ešte niečo, len mi to teraz nenapadá
Mobil na 100% vzdy nabity aj 99% ma nastbe nie1. Vec z regalu, vzdy sluchatka pri sebe, ak sa mi na novek veci stane jociaka blbost (skrabancek, nitka sa vytiahne z trika atd.) šaliem vnútri nedokazem vystat nevedomosr druhych(ak dakdo nechape uplne logicku vec aj po vysvetleni nedOkazem napisat text bez minimalne 1 smajla
umyvam si vzdy ruky ked pridem domov...horsie je ze aj v tom pripade keby len otvorim a zatvorim dvere na byte lebo uz som sa chytila klucky na dverach
na izbe musím mať dvere vždy pootvorené, ale nie otvorené ani zatvorené, len pootvorené že sa do nich zmesia cca 3 prsty, keď si lahnem musím mať zatvorený laptop aj keď ho mám zapnutý a nechce sa mi ho vypnúť a na stole musím mať vždy relatívny poriadok, aj keď tam mám neporiadok, musím si te veci úhladne usporiadať, papiere na seba, perá, telefóny vela seba, káble, myš od laptopu upratať aby neboli len tak pohodené hocijak po stole ale neni to horobné, len ma tie veci iritujú keď nie sú ako majú byť. v podstate všetko ma irituje keď nie je ako má byť
Musím mať koniec paplóna (tam kde sú gombíky) pri nohách. Pri hlave to neznesiem. Keď idem spať a zbadám pootvorenú skrinku, musím ju hneď privrieť úplne. Kontrolujem plyn, keď idem z domu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
najradšej by som v MHD nosila rukavice. gumené.
vždy platím všade (kde sa dá) kartou, lebo ma desí, kto všetko mohol pochytať peniaze, ktoré sa ku mne dostanú.
dezinfekčný gél stále, aj po umytí rúk dezinfekčným mydlo
v hoteloch, alebo nejakých ubytovacích zariadeniach (nech by boli akokoľvek luxusné a hviezdičkové) sa musím strašne strašne premáhať ľahnúť si do postele, lebo stále musím myslieť na to, že ktovie, kto tam bol predomnou
nefotobunkové dvere (teda tie, ktorých sa musím chytiť, aby som ich otvorila), to je des
knihy z knižnice si vždy doma preobalím do vlastného papiere, lebo nikdy neviete
a ešte sa to prejavuje v mnohých iných sférach
ale neviem sa proste premôcť nerobiť to
Ale mne sa nejaké nutkanie vypracuje hocijak, napríklad mám nutkanie kupovať len veci v zľave a tak
(whatever)
Ale @6 robím aj ja.
a ráta sa aj nutkanie jesť sladkosti?
to sú len také kravinky, ako že nevydržím v miestnosti s otvorenými dverami, ak som k nim chrbtom alebo v nej spím.
a neznášam mastné vlasy, pot a smrad. a chlpy.
ale to nie je OCD
vždy musím mať žuvačky, sprej, vosk na vlasy