Určite si niektorí pomyslíte, že to nie je niekedy možné, tešiť sa do školy... Ale môžete mať aj nejaký konkrétny dôvod na to, aby ste sa tam netešili. Ja osobne neznášam celú túto školu, nechceli sme sem prísť, boli sme spokojní s našou krásnou, parádnou
a veď komu sa nehnusí robiť v kravine a v smradľavom chlieve pre svine, nemusí chodiť vôbec do školy, zbytočne blokuje miesto druhému zaujemcovi čo by tam rád chodil!...filip
Hej, mávam taký pocit v okamihoch, keď viem, že idem ráno na hodinu na 7:30, ktorá skončí o 9:00 a potom mám obrovské okno do 16:30, kedy mám ďalšiu hodinu. Je to príšerne demotivujúce a zabíja to môj čas. Ale inak tam chodím rada
nenávidela som ten pocit, keď som vedela, že vstávam na nultú, obedná prestávka až po 6-tej hodine a ešte ďalšiu hodinu tam sedieť na matike a rátať logaritmy... alebo keď sme mávali semináre... dve hodiny tururu tururu ...a čakanie na zvonenie!!! vykúpenie kokos...
u nás sa dvaja j*ebú v zadnej lavici, samozrejme, všetci sme tam natlačení lebo sa tam rozprávame. ale tak mám dosť. 4 holky vkuse ohovárajú tie ostatné a chlapci ich večne obletujú. a je to trápne. no a my ostatní kecáme pri tých posledných laviciach ako som už spomínala a chodím tam nerada.
Hnusí sa mi to, že som absolútne nechápavá, nemám vôbec žiadnu logiku... Proste na matike doslova trpím... A tí učitelia.. niektorí sú fajn... iných by som hodila cez zavreté okno.......
Nás osobne presunuli na inú školu, takže si skúste predstaviť, že predtým nás bolo dokopy s učiteľmi 300, poznali ste každého... a zrazu vás je cez 1000 bez učiteľov a nemôžete sa ani poriadne zorientovať... takže tak nejak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Avšak na gympel som chodil veľmi rád.