ja detektivky a take knihy premakane o ponorkach a lietadlach (od Patricka Robinsona)-je to zaradene medzi literaturou faktu, aj ked mi je ten nazov nesympaticky. a potom denniky
ja mam rada take o zvieratach ako co pise thomas brezina tu seriu sedem labiek za penny aalebo celkovo od neho su super knizky aa potom dost ma zaujma historia tak take nieco ale to skor clanky a blogy na nete
Ja yiez hlavne citam, najskor to boli dievcen. romany, ale tie su aj teraz, potom to bili a su detektivky- tie milujem, a teraz som presla na fantasy. A samozrejme Hp. to je zaklad. Ale ja si precitam vsetko co ma zaujmavy obsah, to je pre mna najdolezitejsie. A skoro som zabudla na parfum, to bolo celkom dobre, a dana browna, vsetky 4 boli pecka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A inak čítam všetko
a podžánre: tragédie, historické a romantikuš romány, poviedky určite nie, fantasy a sci-fi môže byť, aj ked som precítala len jednu knihu asi