hej všetci hovoria že sú iní, pretože to je teraz "cool". A aj tak je väčšina rovnaká a robí veci ktoré robia iní len aby nevyzerali trápne alebo totôž inak.
berte to tak, ze porovnavame jablka, jasne ze su kazde ine, jedno viac kysle, alebo sladke ako druhe a podobne. To je samozrejmost, skor narazam na vynimocnost, som zle polozil otazku...
Nie podľa mňa sme všetci kópie, chováme sa rovnako, na rôzne situácie reagujeme rovnako, prežívame rovnaké pocity, máme radi rovnaké veci a máme rovnaké fóbie.
Jasné, že je každý iný, výnimočný a odlišný. Na svete nenájdete dvoch rovnakých ľudí, ani len keď ide o jednovaječné dvojčatá.
Som. Lebo sťahujem pirátsku hudbu vo formáte FLAC (600Mb rar) z ruského serveru rýchlosťou 50kB/s a dúfam že to behom tých 4 hodín čo to dalo najebne .
neviem, pohybujem sa v skupine ľudí, o ktorých si ľudia z iných skupín myslia, že sú iní....ale popravde, aj my si to myslíme o nich....čiže asi nejaká inakosť je vecou uhla pohľadu
Napr. sa líšim od väčšiny svojich spolužiakov (vlastne od všetkých), rozprávam sa tam len s pár ľuďmi, neprekážalo by mi, keby som tam nikoho nemala, ale samozrejme som za to vďačná. Ale nechcem tu rozpisovať v čom všetkom sa líšim od iných...
Mám pocit že som úplne normálna. jasné že niektoré vlastnosti sú u mňa výraznejšie ako u iných a zas naopak.. A je pár vecí pri ktorých by si 95% "vyspelej" populácie myslelo že som nefeteovaná ale aj tak ma treba dať zavrieť (a som si tým úplne istá a mám to overené). Rozdiely medzi nami budú ale to neznamená že sme iní.
Myslím si, že som vyspelejší ako väčšina svojich rovesníkov Či už inteligenciou alebo názorom na určité veci. Ale občas je to na škodu. Som pesimista a všetko dokážem len kritizovať, lebo sa neviem pozerať na veci jednoducho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Jasné, že je každý iný, výnimočný a odlišný. Na svete nenájdete dvoch rovnakých ľudí, ani len keď ide o jednovaječné dvojčatá.
sama by som to výstižnejšie nepovedala.
osobnosť - každy je iny, ale znaky su podobne
ľudska povaha - všetci sme rovankí
..vyber si
Jedina vynimka je moj pes. Vieme si dobre pokecat.