@loveistheanswer to nič nemení na tom, že to znie ako názov nejakej farmaceutickej spoločnosti... alebo jedu na potkany... alebo lacnejšej náhrady botoxu
@wewo môže byť, ale má aj iné projekty a má aj vydavateľstvo, ale nie je to len hudobné, lebo tuším v tom istom vydáva aj svoje knižky a okrem iného je aj členom formácie Nothing
a má aj hudobné vydavateľstvo, aj knižné, je gitarista editoru a lunatic gods a ešte jednej kapely, čo mala taký kreslený icq klip. a má najväčšie distro na slovensku.
@loveistheanswer kľudne môže... sa mi marí, že na stránke, kde som si chcela objednať jedno tričko, bola uvedená podobná hatlanina a tri týždne som čakala na to, aby mi povedali, že moju veĺkosť nemajú....
Takto - zo začiatku bol úžasný, ale teraz naozaj skĺza ku komercii. Čo sa týka hĺbky, určite sú tam geniálne myšlienky, ale občas sa skutočne neubránim pocitu určitej "vtieravosti" a určitého "nadčlovečna" v zmysle "poznám pravdu sveta, amen". Viac menej ide presne o to, o čo aj v cirkvi a vo všetkých iných spoločenstvách - o suverénne podanie subjektívnej pravdy. Hirax dokáže človeka naozaj pozitívne nakopnúť, ale v určitých pasážach mi tie knihy evokujú jedine to, že praktizujú presne to, proti čomu bojujú... Skrátka a dobre, prvá kniha bola naj Nech je ako je, Hirax je fajn, ale zas nestavajme si ho na literárny piedestál...
čítala som jednu aj to iba do polovice... nesedí mi jeho štýl, snaží sa byť neskutočne umelecký a hlboký (akože hlboké myšlienky) - ale mne proste 4 prirovnania v každej vete už po troch odsekoch dosť otravovali
nie je to môj štýl, ale akceptujem jeho miesto na knižnom trhu
@29@loveistheanswer - no pochopiteľne.... keď som nič nenapísal cca 2 roky, tak nemôžem mať ani karmu Jednak na to nemám čas a druhak sa mi tam nepáčia niektoré praktiky...
@41@loveistheanswer - písal som, že mi vadili isté praktiky (používané v časoch socializmu) - ty si napísal, že cenzúra sa používa aj dnes - a práve o to ide
@salora ale to je zvláštne, lebo cenzúra môže vadiť len tým, ktorí porušujú pravidlá či už vulgarizmami alebo nevhodným správaním, ibaže by ti cenzúra vadila v tom zmysle, že si tam takpovediac každý môže robiť čo chce, a tým pádom je tam tá cenzúra minimálna
@45@loveistheanswer - cenzúra sa nevzťahuje len na niečo, čo porušuje pravidlá nevhodným správaním sa alebo vulgarizmami... Osobne tieto pravidlá neporušujem nikdy a nikde, ani sa nevenujem politckým článkom a pod., ergo sa netýkala konkr. mňa... to ale neznamená, že nefunguje napr. v rámci poplatnosti napr. pol. strane, istým tlakom a pod. ...
@ loveistheanswer - čo je na tom na nepochopenie? jednoducho je nejaké médium poplatné nejakej politickej strane, takže obsah namierený proti nej, napádajúci ju a kritizujúci ju, nemá v takomto médiu priestor... jednoduché, nie?
@49@loveistheanswer - v podtstae by mi to mohlo byť jedno, ale týkalo sa to pár mojich dobrých priateľov... a tu nejde o to, či sa tot týkalo osobne mňa, tu ide o samotný princíp...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ja ho poznám, ale jeho tvorbu nie, takže jedine tá posledná možnosť mi najviac vyhovovala
ale paľko je super
ostatne knihy som necital, ale poddam sa tomu casom..ak si ho najdem..
nie je to môj štýl, ale akceptujem jeho miesto na knižnom trhu