mám sa najradšej zo všetkých.pripadám si krásna, inteligentná, obdivuhodná a vtipná, skvele si so sebou rozumiem a s nikým iným sa nevydržím tak dlho rozprávať.
ano..podla mna by kazdy mal mat rad sameho seba ved predsa je to jedina osoba pred ktorou sa neschovam som s nou 24 hodin denne... takze nechapem ludi, ktori tvrdia, ze sa nemaju radi, alebo nenavidia..
Bola by som ešte na svete keby sa nemám rada? Ja nedokážem žiť v blízkosti s niekým koho nemám rada a so sebou žijem stále takže asi odpoveď na tvoju otázku je, áno mám sa rada
mám sa rada...ako celok ano..ale isté časti na mne sú priam neznesiteľné...vadia mne aj iným..a preto ich treba zmeniť...
nechápem ale ľudí, ktorí sa neznášajú a tvrdia o sebe akí sú nemožní a neschopní..takým sposobom nebude nikdy nikto obľúbený u seba ani u iných...
to záleží na tom na ktorú časť môjho "ja" sa pýtaš. za niektoré svoje konania sa fakt nenávidím, rada by som to zmenila..ale z jednej strany som rada že som aká som..neviem či by som si dokázala zvyknúť na inú povahu iba ak by som sa hrala na niečo čo niesom..som stále iná..aspoň vo vnútri..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
NEZNÁŠAM
SA
!
!!
!!!
rád..
a aj celkovo, rad sa mam... ale narcis niesom
nechápem ale ľudí, ktorí sa neznášajú a tvrdia o sebe akí sú nemožní a neschopní..takým sposobom nebude nikdy nikto obľúbený u seba ani u iných...