Samozrejme...milujem školu, milujem učenie a milujem všetky predmety...najviac matiku, fyziku a všetko kde sú čísla...proste škola je najlepší spôsob trávania času!
mam fakt rada akurát tak ekonomiku ....take obstojne su účto, slovina, adk..........zvyšok fakt nemusím .... školu neznášam..ale nemenila by som ....chodim tam hlavne kvôli mojim laaaaaaaaskam .......loowe luubim vas
Mám rada hlavne prestávky Lebo sa tam občas (cháp skoro vždy riešia dosť bujné veci Ale aj slovinu niekedy, keď kecáme o niečom úplne od veci Napr. dneska sme sa rozprávali o jehovistoch, cirkvi a tak
jediný predmet, pre ktorý sa mi oplatí chodit do školy je španielčina, lebo je to perfektný jazyk a učí ho ten naj profesor na svete ... keby nie to, asi skapem od nudy a hlavne z toho tepla čo máme v triede, lebo sme teoreticky na streche a aj dnes sme mali v triede asi 30 stupnov
to zalezi asi od toho co ta bavi nie? ja si tiez zacvicim hocikedy a nepotrebujem k tomu telesnu, ale som stastna ze ju mame och, kebyze niet telesnej asi by som umrela
@pawlo pripomenul si mi, ze som sa tam dlho nepozrela
mala som rada skolu pokial som si na kazdej hodine kreslila .. nudila sa... citala knihu pod lavicou a casto aj na lavici a pisala trapne lahke pisomky, mala cisty prospech a volne pobedia .. a nesmiem zapomenou ze skolu 200 metrov od domu
tomu sa hovori sladky zivot.. TOMU SA HOVORI ZAKLADKA
teraz sa jebem na 2. koniec ruzinova, do sakra tazkej skoly (vraj najtazsia na slovensku) ktora ma vzdy uplne vycerpa, kde musim davat pozor na 100% nech ma odtial nevyrazia, kde sa biflim snazim ... a nechodim cez tyzden pobede von ...
-.-" zivot je svina dufam ze apson z toho nieco bude o tie uz len 3 roky
@darklady666 Určite chodíš na tú istú školu kam som chodila ja? O_o
Pretože tam 8 rokov prežili a zmaturovali indivíduá ktoré mali školu komplet na háku a občas som mala pocit že "učiť sa" prípadne "dávať pozor na hodine" sú pre nich neznáme pojmy...
@galinka hej viem .. ako aj 2.ci hovoria ze sa ucili nieco uplne ine.. my berieme podla tej pri*eb reformy a nieje tazke CO bereme ale AKO RYCHLO ideme.. a my letime sak kks urcite si na dejaku v ,,prvaku" nerobila byzandsku risu 3 hodiny... my mame toho proste mrte a bereme aj 2cke ucivo ... a je tu este ta moznost ze si sikovnejsia a nerozmaznavali ta na ZDSke
@darklady666 Popravde si nepamätám nakoľko sme čo brali, takže toto posúdiť neviem... Na ZDŠke ma veľmi rozmaznávať nestihli, keďže som tam strávila len prvé štyri roky Ale zase by som ani netvrdila že som ktovieako šikovná, ja som mala bližšie k tým flákačom
ja v podstate rada chodim do skoly..neviem co by som robila inak cele dni, hlupa atd..nuda
ale nebavi ma ranne vstavanie, ucenie sa na pisomky z predmetov, z ktorych nechcem maturovat a ani nic s nimi nechcem mat (napr fyzika, dejepis, nemcina,...)
ale v skole sa da spoznat aj kopec novych ludi a tak..a ked ta tam nebavi chodit, tak blicuj
jaj no a tie predmety..asi biologia (az na tu ucitelku co nas ju uci) a neposilnena matika lebo tam vacsinou nic nerobime..a este konverzacie z angliny
Mám rada školu... tuším, že najlepšie čo Mária Terézia vymyslela je povinná školská dochádzka
No odkedy chodím na strednú, školu zbožňujem, máme super kolektív a profáci...noo nič nemôže byť dokonalé Ale zistila som, že ked sa dlho učíte francúzštinu, tak začne sa z vás stávať totálny moták a vymletá troska ako naše dve profáčky francúzštiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Jediné čo tam nemám rád je Matika a Nemčina, nebyť tíchto predmetov tak je stredná najkrajšie obdobie života.
@pawlo Niečo mi hovor, z monitoru namňa vyskakuje 55432 z Matiky, ale aj tak mám školu rád
Horšie je, že mama o tom nevie :/
Da to zabrat,
nic nezbabrat,
ale nejak to hadam zvladneme .
zivot je najlepsia skola
@pawlo pripomenul si mi, ze som sa tam dlho nepozrela
Vazne.Milujem Slovinu a Obciansku.
A prestavky.
tomu sa hovori sladky zivot.. TOMU SA HOVORI ZAKLADKA
teraz sa jebem na 2. koniec ruzinova, do sakra tazkej skoly (vraj najtazsia na slovensku) ktora ma vzdy uplne vycerpa, kde musim davat pozor na 100% nech ma odtial nevyrazia, kde sa biflim snazim ... a nechodim cez tyzden pobede von ...
-.-" zivot je svina dufam ze apson z toho nieco bude o tie uz len 3 roky
btw GIH
Pretože tam 8 rokov prežili a zmaturovali indivíduá ktoré mali školu komplet na háku a občas som mala pocit že "učiť sa" prípadne "dávať pozor na hodine" sú pre nich neznáme pojmy...
+ ta skola mi da skvele predpoklady na vysku... takze mam rada skolu
ale nebavi ma ranne vstavanie, ucenie sa na pisomky z predmetov, z ktorych nechcem maturovat a ani nic s nimi nechcem mat (napr fyzika, dejepis, nemcina,...)
ale v skole sa da spoznat aj kopec novych ludi a tak..a ked ta tam nebavi chodit, tak blicuj
No odkedy chodím na strednú, školu zbožňujem, máme super kolektív a profáci...noo nič nemôže byť dokonalé Ale zistila som, že ked sa dlho učíte francúzštinu, tak začne sa z vás stávať totálny moták a vymletá troska ako naše dve profáčky francúzštiny