A na akej škole bratranec študuje a aký odbor? na akú školu sa oplatí ísť študovať, niečo s ekonomickým zameraním... je to náročné? je tam štúdium bezplatné? má po škole šancu uplatniť sa? aké sú náklady asi tak na mesiac? je potrebné mať certifikát z aj?
@z00ey toto su otazky na danu skolu ,tak pouzi google a najdi si. studium v skotsku je bezplatne , a naklady na mesiac su dost individualne ,nemyslis? kazdy inak mina peniaze a co pre inych znamenaju zakladne potreby pre niekoho moze byt luxus. to musis ty vediet kolko penazi minas a tiez ci je certifikat z anj potrebny zalezi od danej skoly ale myslim,ze kazda seriozna skola ho vyzaduje
Myslela som si, že mi niekto seriózne odpovie a podelí sa so mnou o KONKRÉTNU skúsenosť, to že je všetko individuálne nie je žiadna novinka na to sú tu tie diskusie, pretože google ani stránky škôl mi neposkytnú informácie o reálnej situácii (viď náklady - ubytovanie, strava; náročnosť štúdia) niekoho, kto tam išiel zo SR študovať. Takže ďakujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
možno ho nasledoval zvyšok rodiny ...choď a podaj report