vo všeobecnosti sa doktorov príliš nebojím, ale keď sme pri operáciach, najviac by ma strašila myšlienka že čosi pokazia a budem ešte horšie na tom než keď som tam šla že sa čosi skomplikuje, toho by som sa bála inak som operovaná ešte nebola, aj keď neviem či sa dá kolonoskopia a gastro nazvať operáciou? ale asi nie
Ono by sa mohlo zdat, ze je jedno, ci umriete doma alebo v nemocnici, ale vraj sa najlepsie umiera doma. Napriklad taky svagor z druheho kolena umieral dva roky, raz v spitali, raz doma, raz tak-raz onak. Aj ked, najradsej by umrel doma.. no a nakoniec ho 2 dni pred smrtou odviezli z domu do spitalu a tam umrel.. clovek si uz v dnesnej dobe ani nevyberie, kde umrie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
clovek moze byt rad, ze zije v takejto dobe, ked nie kazdy smrtelny zivotny rozsudok musi byt naozaj smrtelny.
pokial ide o male veci, neriesim doktorov a nemocnice, ale pokial ide o vazne zdravotne komplikacie, tak nevaham s operaciami