alebo ked chcem byt uuplne sama, mam strasnu depku a pomoze mi len hudba a cigaretka, ta idem k dunaju do petrzky.... to je moje miesto na rozmyslanie...
medzi knihami a v mojej izbe, kde počas školy som minimálne, keďže som na intráku, takže ....... Ale naučila som sa vybudovať si útočisko nie medzi fyzickými vecami, ale medzi ľuďmi, kt. zbožňujem, tak si to útočisko môžem prenášať
svoju izbu by som nenazvala útočiskom.. niečo jej chýba asi kľúč v zámke..
ale útočiskom by som nazvala asi priateľa..pri ktorom sa ozaj cítim bezpečne .. hlavne keď ma v noci drží a keď sa pri ňom ráno zobudím.... zatiaľ som nezažila nič čo by sa tomuto dokázalo vyrovnať..
kedysi ním bola asi lúka, možno moja izba (ktorú shareujem so sestrou), teraz už len môj vlastný ostrov v mojom vlastnom svete tam je mi najlepšie, to je moje útočisko a domov
odkedy mam prerobenu moderne izbu a priestor na chodenie mi zabera big "manzelska postel" - moje letisko sa tam necitim moc dobre...ale ked sa otoci smerom k oknu bude to snad epsie
ale planujem si raz spravit na povale moju kreativnu miestnost, snivam o tom, ze to tam bude vyzerat ako v nejakej cajovni. sediet sa bude na zemi...na stene bude prevladat oranzova farba, chcem tam mat nieco pokreslene na stenach, este nvm presne ale co...ale mam predstavu jesennych farieb, mozno nejaky strom a padajuce listie...
dvere nebudu namiesto nich budem mat goralky a chcem mat v tej izbe hojdacku vysiacu zo stropu
moja detská izba. teraz ju renovujem, na čo sa veľmi teším. a najlepšia je z nej jednoznačne moja posteľ - najlepšia posteľ na svete + páči sa mi, že tam mám dva stoly, tzn. dosť priestoru na všetky školské veci a zároveň krásny rohový počítačový stolík.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
útočisko .. v prírode.. a sama. ak som sama tak to mám riadnu depku.
Príp. Staré mesto, to je celkom iný svet.
alebo ked chcem byt uuplne sama, mam strasnu depku a pomoze mi len hudba a cigaretka, ta idem k dunaju do petrzky.... to je moje miesto na rozmyslanie...
možno som niekedy mala..ale tak...nič nie je večné..snad toto bude
ale útočiskom by som nazvala asi priateľa..pri ktorom sa ozaj cítim bezpečne .. hlavne keď ma v noci drží a keď sa pri ňom ráno zobudím.... zatiaľ som nezažila nič čo by sa tomuto dokázalo vyrovnať..
ale planujem si raz spravit na povale moju kreativnu miestnost, snivam o tom, ze to tam bude vyzerat ako v nejakej cajovni. sediet sa bude na zemi...na stene bude prevladat oranzova farba, chcem tam mat nieco pokreslene na stenach, este nvm presne ale co...ale mam predstavu jesennych farieb, mozno nejaky strom a padajuce listie...
dvere nebudu namiesto nich budem mat goralky a chcem mat v tej izbe hojdacku vysiacu zo stropu
dobre nie?
teraz sa mam najlepsie v kuchyni na pohovke