Určite neostanem v byte, v ktorom som teraz, ešte sa minimálne 1x budem sťahovať v rámci mesta, to bude tak do 1 roka dúfam a po tom, ako ukončím školu, prípadne špecializáciu by som sa rada usadila niekde s priateľom, do nejakého milého domčeka so záhradkou, kde môžeme mať psíka a bábätko....
To je plán, ale ak by sme sa rozišli a korona sa tiež utiahla do úzadia, tak by som išla niekam do zahraničia na pár rokov
Tak aj mám aj nemám ...no chcel by som tu bývať pokiaľ by malo ísť len čisto o mňa ... vyhovovalo by mi to, cítim sa tu dobre, aj keď teda stále nepoznám žiadneho človeka tu z tohto mesta ako svojho kamaráta/kamarátku ...ale to súvisí aj s mojou uzavretosťou, žiaľ..
Či tu budem v budúcnosti bývať naďalej, tak to nevedno a ani ja sám nemám potuchy a netuším vôbec ako mi to osud vyvŕbi a kam bude smerovať moja budúcnosť ...vstupuje totižto do toho viacero faktorov, ktoré sa mi ešte nestačili vyplniť, zariadiť, podariť, to znamená stála perspektívna práca a taktiež aj partnerka, o ktorej nemám potuchy ani kedy príde a ani kedy sa mi ju podarí nájsť ...takže ja vôbec netuším jednak ako to bude s budúcnosťou, ale ani s týmto bývaním, či sa mi tie 2 dôležité veci pre toto podarí splniť ...zatiaľ však mám dosť zlý osud a budem aj psychológa musieť navštíviť, aby som sa dostal z tohto neľahkého dna
Keďže sme sa s našim domov prplali pár rokov a išli do neho pravidelne absolútne všetky peniaze, čo sme mali, aby to vyzeralo ako sme vždy chceli, neplánujem sa sťahovať prípadne možno niekedy na staré kolená to nevylučujem, ale v najbližších 15 - 20 rokoch to isto nebude
Co je to "finalne"? Akoze, kto pred tridsiatkou byva v byte, v ktorom chce byt do smrti? (Hej nejaki ludia urcite, ja viem.)
Tu kde som rozhodne zostat nemozem a nechcem, je to docasne a neviem, ci chcem zostat vobec v tomto meste.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
To je plán, ale ak by sme sa rozišli a korona sa tiež utiahla do úzadia, tak by som išla niekam do zahraničia na pár rokov
Či tu budem v budúcnosti bývať naďalej, tak to nevedno a ani ja sám nemám potuchy a netuším vôbec ako mi to osud vyvŕbi a kam bude smerovať moja budúcnosť ...vstupuje totižto do toho viacero faktorov, ktoré sa mi ešte nestačili vyplniť, zariadiť, podariť, to znamená stála perspektívna práca a taktiež aj partnerka, o ktorej nemám potuchy ani kedy príde a ani kedy sa mi ju podarí nájsť ...takže ja vôbec netuším jednak ako to bude s budúcnosťou, ale ani s týmto bývaním, či sa mi tie 2 dôležité veci pre toto podarí splniť ...zatiaľ však mám dosť zlý osud a budem aj psychológa musieť navštíviť, aby som sa dostal z tohto neľahkého dna
v každom prípade už teraz viem, že neskôr budem chcieť ísť ešte viac na sever.
Tu kde som rozhodne zostat nemozem a nechcem, je to docasne a neviem, ci chcem zostat vobec v tomto meste.