Mate vo svojom jedalnicku jedlo ktore vam nechuti?
Ak ano co, z akeho dovodu a ako casto toto jedlo konzumujete?
Ja niekedy jem hriby aj ked ich nemam rada - napr pizza ktoru s niekym jem na polku, alebo kapustnica od mamky.
oreganovy olej a mumio
lebo je to zdrave a pomaha mi to
ale to nie je jedlo
hmmm. asi nic do seba netlacim nasilu. mozno petrzlen v polievke
alebo cesnak (struciky)-tiez kvoli zdraviu
Co ja viem ani nie skor niekedy zjem nieco na co akurat nemam chut ale je to navarene alebo nepodarene jedlo ked je niekedy tak si trochu dam aj z toho ale zeby som vyslovene jedlo co viem ze nemusim jedol to asi ne
@4 toto, ked nieco uvarim a na dalsi den uz na to nemam chut tak to zjem. Ale nejem veci, co mi nechutia. Mozno raz za pol roka nieco pre pokoj v rodine, ked som u nasich.
Teplú zeleninu (paradajky, paprika) nemám rada lebo je to také ble rozgrcané to radšej čerstvé..ale ja som naučená zjesť všetko čiže nejako nebojujem s tým aj keby to niekde mám zas zle mi z toho nie je žeby som išla hodiť tyčku..také nemám asi nič
A ešte horčicu by som si dobrovoľne nedala ale keby si mám ku klobáske vybrať horčicu alebo suchú klobásku tak beriem horčicu asi
No áno, pravdaže a nie je ich tak málo.. ...ja neznášam tie zabíjačkové špeciality, potom držky a všeobecne držkovú polievku a takisto ani všeobecne tie morské príšerky a ani ryby mi nechutia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
lebo je to zdrave a pomaha mi to
ale to nie je jedlo
hmmm. asi nic do seba netlacim nasilu. mozno petrzlen v polievke
alebo cesnak (struciky)-tiez kvoli zdraviu
A našlo by sa ešte zopár špecialít
A ešte horčicu by som si dobrovoľne nedala ale keby si mám ku klobáske vybrať horčicu alebo suchú klobásku tak beriem horčicu asi
Akože u našich zjem aj veci, z ktorých nie som 100% nadšená, ale prečo by som dobrovoľne jedla niečo, čo mi vyslovene nechutí?