na cele mam jazvu v tvare blesku
na lavej ruke mam jazvu lebo ma pokusal pes nechtiac a na kolenach mam jazvu, lebo sa pes rozbehol a nejak to so mnou nedopadlo dobre
Jóóój veľa, na hlave dve, jednu na krku, jednu na pere a ďalšiu pri oku. Každá má svoj príbeh, ktorý sa mi nechce písať, lebo lepšie je to počuť. A iné jazvy už snáď nebudú.
ano, na chemickych labakoch na mna vypadla sklenena tabula z okna a rozrezala mi ruku, takze mam stale jazvu. Okrem toho som musela preplatit cele okno, aj ked vypadla sama od seba a ja som mala zrovna tu smolu, ze som sla okolo
mám jazvu po odstránení znamienok, potom celú ľavú ruku mam zošívanú, na pravej ruke na dlani pod prstom tiež..v ôsmom ročníku na základnej som šprintom vletela do skla ale tú celú ľavú ruku si tetujem, aby som zakryla tie jazvy..a potom už len také všeobecné z detstva na nohách z kadejakých pádov
pod kolenom operacnu jazvu (zlomenina) a potom mam jazvu na lavej ruke na jednej hanke a na tu jedinu nemam spomienku nastastie, i ked viem z coho pochadza
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
na lavej ruke mam jazvu lebo ma pokusal pes nechtiac a na kolenach mam jazvu, lebo sa pes rozbehol a nejak to so mnou nedopadlo dobre
Pri pere mám jazvu z toho ako som si ju natrhla v škôlke o skriňu. To mi aj zašívali a vreščala som jak pavián.
Na rukách mám lebo v 14stich mi extrémne jebalo a riešila som si svoje psychické problémy fyzickou bolesťou.
A na nohách mám lebo som sa ako tínedžerka nevedela oholiť bez brutálneho porezania
Na ruke mam takú dlhú čiaru ... to som na sa popálil spájkovačkou na strednej
Podkozne tetovanie na dlani z prveho stupna zs od super ostrej ceruzky mojho hyperaktivneho spoluziaka
Par nechtov na predlaktiach od sestry ktora ma ako decko rada stipala
A velke znamienko na predlakti ktore vyzera ako flak a vraj je od zehlicky ale to si nepamatam lebo som bola prilis mala
Viac mi nenapada