Uz asi 4ty den mam pocit, ze sa mi prerezava lava osmicka. a dost to boli, hlavne vecer sa napchavam ibalginom. najprv som si myslela, ze je to ta 6tka, co mi doktor minuly rok vrtal. ale dnes som si vsimla, ze mam ako keby opuchnute dasno uplne tam vzadu
chyba mi uz len prava dolna osmicka, ale mna to nebolelo vlastne ja nemam ziaden kaz, a keby som si nevybil dva zuby tak by mi so zubami zubarka este nic nerobila
mne rastu uz dost dlho, su to roky... stale tak na striedacku, tyzden to poboli, potom mesiac nic, alebo aj dva... dva uz mam prerezane a dva sa este len tlacia -.- ale tie dorastu, asi az ked budem mat druhy titul alebo co
hore ano a dole nie... a moja strojčekova zubarka - ortopedička ma z toho dilemu lebo mam dole husto zuby, a nemoze mi dat aj dole vytrhnut lebo by som mala malo zubov .... lool
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
tak mam to citlive, bolestou by som to nenazyval.. a niekedy mesiac..niekedy tyzden dva..to su take fazy
btw mam von uz 4ry od cca 19tich, ale cakam kedy podrastu este