Prosím vás ľudkovia poradte mi z čoho mam ist maturovať mam poslednú možnosť na zmenu. Zatial som si tam dala NOS(nauka o spoločnosti) +MATIKA. Ale ttej matiky sa strašne bojim mala som trojky na vysvečku väčšinou ale kôli vyske to potrebujem lebo nie som
daj si radšej matiku.. ani mňa nejako extra nebaví, ale keď sa budeš na hodinách sústredíť tak matruritu hravo zvládneš... matura z matiky neni vôbec ťažká.. polku maturity by zvládol urobiť aj deviatak.. na biole je toho strašne vela... fakt hrozne vela..
ja som presne maturovala z biologie a z nosky ,dalo sa to zvladnut a tiez som mavala na vysvedckach z matiky trojky a som na skole kde tiez potrebujem matiku na stavebnej stu a v pohode nemusis ist maturovat z matiky lebo vsetko co je na vyske z matiky sa preberalo na gymply na normalnych hodinach takze maturita z bio alebo nejakeho ineho predmetu neni vobec hendikep
Ak sa budes hlasit na skolu kde bude matika brana ako vyberovy predmet tak ti to moze dost pomoct a na takejto skole bude urcite matika takze sa jej tam nevyhnes.
Tiez ak nechces ist na skolu kde bude brana biola ako vyberovy predmet tak z nej budes maturovat zbytocne.
Inak objektivna rada sa neda dat ked sama nevies na aku skolu chces ist.
a nos+matika je podľa mňa v pohode kombinácia.. ja som si vybral semináre mat+inf+nos.. na matiku sa netreba nič bifliť, stačí to pochopiť, informa je ľahká a noska sú všeobecné vedomosti aj keď možno daktoré časti nosky sú nudné a oničom.. ale v podstate my nosku vždy celú prespíme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ja tak mám, ale neviem, ako tebe vyhovuje... radšej choď z toho, čo sa ti zíde...
Tiez ak nechces ist na skolu kde bude brana biola ako vyberovy predmet tak z nej budes maturovat zbytocne.
Inak objektivna rada sa neda dat ked sama nevies na aku skolu chces ist.
a externu matiku som vedela celu aj ked som vo stvrtaku nemala ani hodinu matiky , takze podla mna lahka...