Vravi sa,ze matiku bud nenavidis alebo milujes ? je to podla vas pravda ? aky k nej mate vztah? nenavist ? laska ? alebo neutralny ? nezaujima vas ? ved matika je vsade,kde sa pozriete... viete ju ? alebo vam v skole vobec nejde ?
hm, no ja matiku velmi nemusim...ale viem ju, jednoducho ju pokladam za strasne nudnu a rozhodne k nej necitim cosi tak silne ako lasku, alebo nenavist...
akoze, ked vidim na hlavnej nastenke skoly ze mame vdaka skvelemu zastupovaniu styri hodiny matiky, neskacem od radosti tri metre pätdesiat...to skor uvazujem, ci tu nudu aj prezijem...
matika bola pre mňa na strednej otrasná nuda, na výške je to pre každého (aspoň pri technických alebo ekonomických smeroch) existenčná záležitosť... takže tak.
Matika je super až do chvíle keď je prestaneš rozumieť vtedy začne človeka frustrovať... som realista a kvôli matike som z výberu vyškrtol školy zamerané na IT a som úplne šťastný že som tak spravil.
no, viem, že mi stačí, keď si sadnem, naučím sa poučky a naučím sa rátať príklady..ale bohužial ja tomu čas nevenujem..preto mám známky všelijé..niektoré učivá su ľahšie, iné ťažšie..
dnes som napríklad bola pri tabuli a dostala som 2 za príklad-na ktorý keď som s apozrela som trošku nechápala ale tak niečo som zo seba vysúkala som na seba hrdá..
záleží ktorá oblasť matiky...z vačšej časti ju neznášam...najviac tie výrazy všeliaké,nerovnice,rovnice, x,y, a podobné haluze...nikdy v živote to nebudem potrebovať!
mne sa paci na matike to, ze staci si zapametat 10 cifier, scitavat nasobit a umocnovat a to je cele ucivo pokial nepridu limiti, ale tym sa to stane aj zaujimavejsie.
nemam talent na matiku..ale teraz na new skole sme spoznali nasho fyzikara ktory nam fajne znechutil fyziku cize matika je uz v pohode..necitim az taku nenavist ako roky predtym
Mam matiku moc rada : ) Proste milujem pocit, ked na nieco dojdem sama... Napríklad, ako zistíme, aký vektor je kolmý na vektor 3,-1 napríklad a ze vlastne je takych vektorov nekonecne vela to je super... ach nevadi... ja si vacsinou zamilujem zalubu svojho aktualneho chalana : ) aaaa moj chlapec vie matiku : ) nevadi... proste chcem tym povedat ze milujem matiku a matika...
@20 To my na matematike sa musíme zakaždým snažiť dôkazy odvodiť samy... Teda vždy to odvodí niekto zo skupiny, matematikár nám to len tak nepovie : ) A definíciu viem len na Absolútnu hodnotu... Ale tú viem aj od zadu : ) Ski sunim anvor as ski ohenropaz atondoh antulosba a ski anvor as ski ohenropazen antondoh antulosba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
akoze, ked vidim na hlavnej nastenke skoly ze mame vdaka skvelemu zastupovaniu styri hodiny matiky, neskacem od radosti tri metre pätdesiat...to skor uvazujem, ci tu nudu aj prezijem...
mala som z nej rada len to, čo mi išlo..ale veškerá logika v nej mi chýba
dnes som napríklad bola pri tabuli a dostala som 2 za príklad-na ktorý keď som s apozrela som trošku nechápala ale tak niečo som zo seba vysúkala som na seba hrdá..
Geometriu som tiez rad.