Baby, (alebo aj chalani ?) urcite ste ho citali, ktora bola asi najlepsia? Kupila som si Miluj ma ironicky, som zvedava, vzdy som chcela vsetky citat .Nie je to take obycajne ,románovanie, ze aj narocnejsi citatel to znesie ?
aj som ti na to chcela napísať odôvodnenie, ale prišla som sama sebe ako totálny suchár, jak som dopísala ten komentár ale je to proste hrozne lacný(á) aurtor(ka)... a nezasmiala som sa ani raz, skôr všetky tie postavy boli totálne nesympatické, ja by som ich po prvej kapitole všetky vyvraždila, lebo to bol odpad po každej stránke
no tak nič, čo má niekde na obálke "evita" ani do ruky nechytím... to vždy celkom ľutujem, že nefajčím a nemám po ruke zapaľovať, keď prechádzam v panta rhei okolo regálov s touto kvalitkou
@luc.ka no ved toto prave, clovek od teba caka viac tak mi to nestacilo , ale tak ja znesiem aj primernejsie lahko citatelne, takze mozno prezijem alebo ich aspon nebudem chciet zabit
prečítal som asi tri štvrťky knihy miluj ma ironicky. po počiatočnom nadšení som si uvedomil, že vykonávam činnosť, na ktorú nebudem hrdý. a ani nie som.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
celkom v pohode to bolo
ale mne sa od neho páčia úplne všetky!
aj som ti na to chcela napísať odôvodnenie, ale prišla som sama sebe ako totálny suchár, jak som dopísala ten komentár ale je to proste hrozne lacný(á) aurtor(ka)... a nezasmiala som sa ani raz, skôr všetky tie postavy boli totálne nesympatické, ja by som ich po prvej kapitole všetky vyvraždila, lebo to bol odpad po každej stránke
no tak nič, čo má niekde na obálke "evita" ani do ruky nechytím... to vždy celkom ľutujem, že nefajčím a nemám po ruke zapaľovať, keď prechádzam v panta rhei okolo regálov s touto kvalitkou
šak aj ja znesiem aj ľahšie, ale hento je podľa mňa fakt nesympatický človek, čo to píše, a to sa odráža aj v jeho postavách.
polnocny dennik som cital, ked nebol pomerne slavny a navyse sa mnohym ludom ta kniha prave nepacila
nie! náročnejší čitateľ to neznesie.
prečítala som niečo ale som rada, že som to mala požičané lebo takú sračku by som vo svojej knižnici nechcela.
mne sa najviac pacili muzske interiery.