nám to dnes hovorila na sj že 1,5 strany je minimum, ale keď chceš jednotku tak by to malo mať aspoň 2,5 strany (ale neviem nematurujem tento rok, len už nás chcú vystresovať tento rok )
ale už na to seriem, čo som do hlavy nenatlačila za tie dva týždne to už teraz nenatlačím a pravdupovediac to už mám srdečne u riti, hlavne nech je to za mnou
ta dufam, ze test budem mat na 50% a sloh by som bol rad ak by bolo 50% a potom uz mam az ustne, ale ked slovencina je taka picovina ci boha, preco nestaci, ze viem spravne pisat
ja som mala 1,5 strany a 100%, ale bála som sa riadne, že som ho dovrzala.... čiže zajtrajška sa nebojím, mám voľno (aj v stredu), maturujem až vo štvrtok!
rozhodne to aké pridu temy ak bude: School system, Teenegers lifestyle tak je to okey ak bude niečo odborne nvem ako to zvládne moja slovná zásoba...dufam že daju nieakú temu blizku mladým ludom I hope...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a nie, nebojím
A som žena, jazyk mi melie stále, tak 1,5 strany musím dať !
vy co pisete ze 1.5 strany ste z gympla ?
Verím že ste mladí šikovní a talentovaní ľudia a dáte to ako nič
mám na to ľudí
keď bude za mnou zajtrajšok,tak streda bude nič