My sme sondovali dopredu, mali sme asi 5 verzií tém a otázok a nebola ani jedna... ale skôr, než nám zadali témy, tak sme počúvali rádio a tak sme mali asi o 5 minút viac času na premyslenie si toho, o čom písať
Niet nad moje stresy, keď mi deň pred písomkami vrátila učiteľka sloh s tým, že to po mne nevie prečítať a ja som sa bála, čo bude, keď ani ten maturitný neprečítajú
@tikalok A hlavne veriť tým somarinám čo si každoročne niekto vymyslí ako zaručene pravdivé
@krampus Čo myslíš časom pridelenom na maturitnú prípravu? Lebo napríklad učitelia tak nejako naivne stále dúfajú, že vás na maturitu pripravujú celé tie štyri roky... a v maturitnom ročníku akoby sa spoliehali na to, že pokiaľ neuspokojujete svoje ľudské potreby (hlad, smäd,...), nie ste na ceste medzi domovom a školou alebo nesedíte v škole, tak sa určite doma poctivo pripravujete na maturitu A predpokladám že tikalok to myslel tak, že veľa maturantov, namiesto toho aby sa to normálne učili, hľadajú maturitné témy po internete a myslia si že im to pomôže, ale akurát tým zbytočne zabíjajú čas...
@galinka Myslel som tým čas ktorý by maturant strávil voľnočasovými aktivitami.Ja neviem s kamarátmi a podobne.Navyše anketa nie je zameraná na to či bude človek tomu veriť,ale či ich bude hľadať.Aj neoverené môžu človeku pomôcť.Pokiaľ si ich prejde.
dosť mimo. radšej sa budem učiť disappointed:alebo sa tváriť že sa učím) keďže viem že ak uniknú tak mám okolo seba dosť prajných ľudí aby sa ku mne dopracovali.
den pred pisomnymi maturami sa bude na nternete hemzit samymi "spravnymi" testami a otazkami, ktore vsak s realitou nebudu mat nic spolocne, skor ta budu zavadzat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
My sme sondovali dopredu, mali sme asi 5 verzií tém a otázok a nebola ani jedna... ale skôr, než nám zadali témy, tak sme počúvali rádio a tak sme mali asi o 5 minút viac času na premyslenie si toho, o čom písať
po druhé: ak aj momentálne nie som lenivá, záchvev "poďme volačo robiť" využijem zmysluplnejšie
Niet nad moje stresy, keď mi deň pred písomkami vrátila učiteľka sloh s tým, že to po mne nevie prečítať a ja som sa bála, čo bude, keď ani ten maturitný neprečítajú
A ja chcem ten môj sloh, čo som napísala!!!
@krampus Čo myslíš časom pridelenom na maturitnú prípravu? Lebo napríklad učitelia tak nejako naivne stále dúfajú, že vás na maturitu pripravujú celé tie štyri roky... a v maturitnom ročníku akoby sa spoliehali na to, že pokiaľ neuspokojujete svoje ľudské potreby (hlad, smäd,...), nie ste na ceste medzi domovom a školou alebo nesedíte v škole, tak sa určite doma poctivo pripravujete na maturitu A predpokladám že tikalok to myslel tak, že veľa maturantov, namiesto toho aby sa to normálne učili, hľadajú maturitné témy po internete a myslia si že im to pomôže, ale akurát tým zbytočne zabíjajú čas...
zase nejaký srandista vypustí "zaručene origo" otázky a témy a potom sa bude ujebávať na naivných maturantoch..môžem jebať