našťastie máme všetci v triede 18....ale sú aj mamičky, ktoré povedali, že aj keby sme mali 20, tak nám nedovolia alkohol...no ako poznamenal niekto iný: je jedno či ten chlast bude na stole alebo pod stolom
U nás má zatiaľ len pár ľudí 18, ja osobne som len prednedávnom mala 17. Stužkovú máme o 3 týždne a na prípitok máme šampanské, takže to dovolili, ale z rodičovského vína vraj nesmieme ani kvapku
@cabicabi ako kto viem, že niektorí budú mať problém isť si už po stužku... a ironiou pre mňa je, ked ešte ani len stužkovú nemáme za sebou ale riešia sa už dozvuky (ach)
dovolili, keď sa o tom rozhodovalo, bol proti iba jeden rodič - a 18 mala možno štvrtina triedy a mali sme aj ďalší chlast, schovaný v našej šatni, o ktorom sme vedeli len my a triedny
my sme sa tam spili jak špiny, bez ohľadu na to, či som mala alebo nemala 18. fyzikár nám kradol vodky a triedna ma poslala na panáka, keď som bola pred moderovaním nervózna
možno sa rodičia a učitelia tvária, že nevedia, že pijeme, ale pokým sa tam nebudete kymácať už pri nástupe (zdravím Tomáša Em. , tak to bude v pohode. Veď oni mali tiež stužkovú.
ja som na stuzkovej 18 nemala, ani vacsina triedy a v pohodicke sme mali alko pripitok aj sme tam vkuse vino pili a nikto nic..paneboze vsak ti rodicia vedia, aki sme ochlastovia
stuzkova pred 4 rokmi (ach, ale to leti),... 18 nemal v triede skoro nikto a mali sme normalne pripitok cinzano a potom vino na nasom stole. legalne obstarane, vedelo sa o tom..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
kazdopádne smutné
možno sa rodičia a učitelia tvária, že nevedia, že pijeme, ale pokým sa tam nebudete kymácať už pri nástupe (zdravím Tomáša Em. , tak to bude v pohode. Veď oni mali tiež stužkovú.