@tomiq254 Myslím si,že by si sa mal zaujímať o všetky tie testy a podobne, pretože ústnu skúšku dáš,či už anglinu vieš,alebo si z nej úplne vymletý. Učitelia vás podržia, ale ak raz nevieš nič na teste tak tam ti ani pán boh nepomôže to je môj názor
podla mňa musí byť človek riadne ............... aby nespravil test aspon na tych 33% .... a potrebnú slovnú zásobu nenašprtáš za 4 dni takže buď vieš alebo s tým teraz moc nespravíš.... maximalne zopaknut gramatiku a infiltrovat sa do angličtiny... filmy alebo si s niekym kecat anglicky... moc sa teraz robit neda... akurat si prečítať materialy k maturitnym temam to je cele
teraz sa toho už moc nedoučíš, ja sa neučím na AJ iba čo v škole robíme nejaké cvičenia, staré maturity, to je moja príprava a ten sloh dá hádam každý nie?
ucitelia nas vkuse stresuju, pritom vsetci vedia ze to neni az taka katastrofa staci prejst pisomnymi a ustne budu us v pohodicke.....hmm len ta matika.......
celú základku som mala ruštinu a menčinu..s anglinou som začala až na strednej.. spolužiačky čo sa spoliehali na to, že "však základy mám zo základky" končia s 3-4 na vysvedčku a ja mám vdaka samoštúdiu 2-ku už štvrtý rok.. pozerám filmy, skypujem s ľudmi hovoriacimi anglicky, počúvam a prekladám pesničky, čítam knihy v AJ.. a že by som stresovaloa? vôôbec... bud vieš, alebo nie.. beztak..ak aj test nedáš, sloh dáš i keby si nechcel/a a keĎ ani to..tak ústne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov