s ucitelmi na 100%.. so zakonom schvalnosti vediem otvorenu vojnu a stale dostavam na prdel.. vybral som si najhorsiu moznu otazku z History.. najvacsi ignoranti si tahali luxusne veci a mne zostal len zaludok pre stres.. ale zvladol som to na 3.. mal som sajnu o com cca to bolo nastastie.. inac nic.. tahali to zo mna ako susen z nosa a komisar na mna cumel ako bager na tvrdu hlinu a potom sa mi stale smial..
Mala som NOSku. Pozrela som si vsetko okrem dvoch otazok. A ako na potvoru si jednu z nich vytiahnem Ked som si citala zadanie tak som sa tak rozosmiala, ze sa na mna predsednicka kukala jak na drbnutu
no z dejepisu som si vytiahla 13ku a podivuhodne to bolo ľahké, ale anglina nejak nevyšla tak to bude za dva...ešte dať nosku a slovinu a budem za vodou
Ja som mala dnes NoS-ku a anglictinu, a vytiahla som si z oboch take priemerne otazky, ani tazke, ani lahke. Znamky 1 a 2, takze som spokojna. Zajtra mam slovencinu a informatiku, to budem ale vdacna aj za 4ky z oboch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
zajtra GEO.. to nedam!
stredu este jazyky...
SJL 3 alebo 4 (ale skôr tá 3)
a zajtra odborné... dúfam, že 3 alebo aj lepšie
zajtra literatura,anglina,pricom ani do jednej som absolutne nepozrel
Zajtra anglina, a pozajtra slovina. Ale už mi to je jedno.
@freestyler01 blahoželam k matike...