@natashatko ,, no to hej dat pre zaciatocnikov fomarlne listy..staznost,ziadost..a pod.. a rozpisat sa na tolko slov..to je dost hard ! ..ale tak ..drzim vam palce ..ako sa vravi maturita formalita .. pri pisomnych len ozaj lamak neprejde tak sa nemate coho bat
je to jedno ci prejdes na pisomnych abo ne .... u nas bolo kopu co nepresli a potom na ustnych presli , cize skoncili skolu , to ked vam dakto povie ze musite mat min. 30 % je blud jak tatry ....takze pohodicka ...maturita nic neznamena ...je to len taka sranda ...akoze formalne ukoncenie stredoskolskeho studia ... prilezitost opit sa aj pre tych ktory uz nepojdu dalej ..pre tych su promocie
@strommen2428 šak jasné lenže napr ja s mojím svedomím by som si nemohla dovoliť to dokaziť lebo by som bola naštvaná na seba a strašne dlho by ma to sralo
@natashatko ...joj hej srandičky tanečky ...čuj aha ja som zmaturovalk na čiste 1 a robim zo seba debila na vysokej ktora ma ani nebavi ....a moja spoluziacka duta jak rula ...z anj dokonca maturovala az na opravny termin ...nasla si robotu ( robi dilerku pre dajaku farmaceuticku firmu ) ...a zaraba take lowka co mne sa o nich bude snivat aj ked budem mat Mgr pred menom ....znamky su na nič dobre
@strommen2428 s hentým súhlasím čo sa týka tých známok a roboty a práve preto nejdem na žiadnu úchvatnú výšku, len na takú popri ktorej budem mať čas si robiť svoje
@strommen2428 to sa moze aj nemusi stat btw... biflosi typu .. aha mam same jednotky , su u mna lamky ktore sa biflia ale prax maju vo vacsine pripadoch nulovu kamoska zas bola taka bifla najlepsia z fyziky, a ked robila skusky na VS tak prave z tej fyziky nespravila.
neviem ci to je pravda ale pocul som ze by mal dojst list v ktorom pises alebo reagujes kamaratovi na pozvanie na nejaky zapas...tenis alebo futbal alebo nevime
no to čo došlo ma zabilo totalne...ze zivot teenagera otom sa ani neda pisat na jednu stranu za hodinu! drbnuty maturitny system aj cele skolstvo na slovensku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
- zdravie
- šport
- formálny list
- opis niečoho
- tu čítam zase nové a nové, snívajte, že by ste to našli