Sj som mal od predchadzajucich maturantov. Co sa tyka anglictiny, ucil som sa iba na pisomne z toho co som napisal v skole + doucko. Na ustnu z angliny som sa ani nepozrel, mal som dost ineho.
Ja som mala alovenčinu od predošlých maturantov a angličtinu mi ani nenapadlo nejako si vypracovať. Na ústnu som si prešla len slovíčka z yesky tie také špeciálnejšie k danej téme a na písomnú som si zopakovala gramatiku ...
Inak nestresuj aj ja som sa chcel ucit uz od zaciatku ved maturitny je dolezity, potom po vianociach, po velkej noci a nakoniec som zacal.zarezavat v maji
@zecko uč sa z toho čo ste preberali s učiteľmi v škole písomná matura zo slovenčiny nie je o vedomostiach, ale o tom, ako vieš pracovať s textom, čiže na písomnú zo SJ a učiť nemusíš
písomná z ANJ je ťažšia, tam ti bude stačiť keď si zopakuješ celú anglicku gramatiku, ale predpokladám, že to s vami prejde učiteľka..
čo sa týka ústnych...tak ANJ...nejde o vedomosti ale o tom, či vieš po anglicky rozprávať čiže skôr nejaké slovíčka ale ak sa učíš po anglicky už dlho tak isto čosi vieš, čiže skôr trénovať spontánne rozprávanie
a slovenčina tak tam sa budeš musieť učiť ale učiteľka vás na to pripraví a na mature nebude očakávať nič iné len to čo s vami ona za celé 4 roky prebrala good luck
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
písomná z ANJ je ťažšia, tam ti bude stačiť keď si zopakuješ celú anglicku gramatiku, ale predpokladám, že to s vami prejde učiteľka..
čo sa týka ústnych...tak ANJ...nejde o vedomosti ale o tom, či vieš po anglicky rozprávať čiže skôr nejaké slovíčka ale ak sa učíš po anglicky už dlho tak isto čosi vieš, čiže skôr trénovať spontánne rozprávanie
a slovenčina tak tam sa budeš musieť učiť ale učiteľka vás na to pripraví a na mature nebude očakávať nič iné len to čo s vami ona za celé 4 roky prebrala good luck