až 5.5. budú zverejnené oficiálne výsledky z maturít na stránke: » maturita.svsbb.sk/... potrebné je vedieť kód školy a heslo a potom ešte svoje rodné číslo
aha, no ja som nevedel, ja som sa to pýtal len tak. Ja som ešte len tretiak, ale robil som si tie maturity 2014 teraz a chcel som porovnať svoj výsledok s ostatnými ale ďakujem vám aj tak !
@smajlo18 mal som 55 bodov ale to preto, lebo som mal tú výhodu, že som to robil asi 15 minút.. nerozmýšľal som nad žiadnou otázkou, robil som to tak ako som vedel, pretože keby som sa nad tým zamýšľal, tak mám určite menej ako 50 zvyknem opravovať dobré na zlé... takže keď budem amť tú maturitu pred sebou veľmi dlho, tak opravím všetko ako sa poznám
@tosom to je slušný výsledok a to máš ešte rok pred sebou, neverím že sa nad tým nezamýšlaš, to sa bez toho nedá alebo si mal len štastie a dobre si tipoval
@smajlo18 nemyslím to tak, že nezamýšľam, ale že proste som napísal odpoveď, ktorú som považoval za správnu ako prvú.. prečítam všetky možnosti, vrátim sa k ukážke, nájdem to tam a napíšem odpoveď... nepreberám si to v hlave nejako dlho, lebo potom si spravím miš-maš
@tosom Jj,prvé čo si myslíš, je (väčšinou) správne. Ja som takto opravila z dobrých na zlé asi 6 odpovedí! Trauma. Som si hovorila, že niečo tak ľahké nemôžu dať na maturitu, že je to isto chyták... no nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Držím palce, ale máš na to čas