A ďalšia vec, ktorá by ma zaujímala. Tí čo ste písali úvahu, koľko ste mali percent? Robil som si menší prieskum u nás na škole a všetci čo sme písali úvahu, sme nemali viac než 55%. Viacerí sme boli sklamaní.
Slohy som veľmi dobabrala, nikdy som taký zlý sloh nenapísala... Ani sa priznávať nejdem radšej...
A testy... Tak z angličtiny mám 77,5 a slovenčiny 68,8 ale celkovo som dosť sklamaná, čakala som viac, keďže testy z predchádzajúcich rokov som robila na 90%... Ale tak napríklad slovenčinu som nestihla dokončiť, lebo som idiot a nevedela som sa sústrediť na ukážky... A k angličtine... Akože ten listening všetci vravia že to nebolo B2 ale C1... Dokonca aj z anglických tried na škole mali z testu len okolo 60% a to väčšina už má aj certifikát
moj ciel bol mat z testov zo sj 80 % a z anj aspon 60 % a mala som sj- 83 a aj 73 takze som spoko a zo slovenskeho slohu mam 93 a z anglickeho este neviem :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
AJ bol test na 63% (čo mohlo byť lepšie) a sloh 70%
A testy... Tak z angličtiny mám 77,5 a slovenčiny 68,8 ale celkovo som dosť sklamaná, čakala som viac, keďže testy z predchádzajúcich rokov som robila na 90%... Ale tak napríklad slovenčinu som nestihla dokončiť, lebo som idiot a nevedela som sa sústrediť na ukážky... A k angličtine... Akože ten listening všetci vravia že to nebolo B2 ale C1... Dokonca aj z anglických tried na škole mali z testu len okolo 60% a to väčšina už má aj certifikát
Slovina sloh 100% a percentil 89,3
ale to bolo minulý rok no a písala som úvahu
Slovenčina 68 percent test 85 percent sloh
Spokojná som nadmieru
a ostatné som mala tiež tak, len test z angliny som mala na 55 ale bol debilny podla mna takže som spoko
Aj test 71,3% a sloh 85%..
Ústne budú horšie
Aj sloh - 70% test 85% - percentil 93,7