vzdy vsetko unikne..nie je t prva ani posledna maturita kedy sa nieco vedelo zazracne dopredu...tak ako aj pri monitore...a nikdy sa nic neopakovalo takze budte v klude
asi si nevies predstavit kolko stoji taka maturita ... to by musel byt neskutocny pruser aby museli investovat peniaze , o5 zapezpecit logistiku , nove ulohy , administrativny problem lebo skola by musela zabezpecit znova nahradny program celej skole ...
keď si to napísal dobre a sám, nemáš sa prečo báť ďalšej písomky.. nebuď posera! .. a prajem to hlavne tým, čo testy videli skôr nech si napíšu pekne..
No ja dufam ze sa opakovat nebude ved je to ich vina tak preco by sme mali za to trpiet mi a furt fnukaju ako slovensko nema peniaze a teraz budu robit nova maturu co ich tiez vide nejake peniaze proste ked su debili a nevedia si to uchranit tak potom nech sa s tym zmieria ako nemienik koli ich debilite znova zazivat stresy a nevem co.....OMG hambim sa za to ze som slovenka všetko tu ide dole vodou ci uz maturita lebo aj trapas z hymnou ach jaja strasne....
Študenti si môžu vydýchnuť. Maturita z angličtiny sa opakovať nebude. Keďže na Facebooku kolovali iba odpovede a nie zadania, študenti údajne nemohli mať istotu, že sú správne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale ja by som si zopakovala, napísala som nič moc ale to je mi jedno, mňa strašne bavilo maturovať ale zo sj viac..
to ze unikla je pravda...ale znova to pisat nechcem, test mi sadol dobre a neviem ci by som reparat napisal rovnako dobre