Ja studujem elektrotechniku a mam asi 6 pohárov z elektrotechnickych súťzaži (kraj,slovensko) a aj to len zlato a striebro. a 4 ocenenia z informatiky (programovanie) taktiež kraj/slovensko. Takže AJ mam hlboko
@fabuloustxx vies no akoze po maturite som triedila pc tak to slo setko het a mala som aj papiere a tie som vyhodila ale snazim sa spomenut kde som to nasla nasiel si aspon test? .-..urobim ti to za 10 minut... ak mas test a chybaju ti len odpovede..
Pevne verím, že ovládaš aspoň nejaký iný jazyk okrem angličtiny, keď si z tej ani len zadanie nevieš preložiť... Však to je až smutné, hlavne, keď je to taký ľahký jazyk...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Sadni si na zadok a uc sa anglinu
aj ked odpoveď bola za 4
Ja som taký dutý že keď píšeme test a je vyber odpovede z "ramceka" (5 slov) tak vsade napisem to iste aby som mal aspon 1 dobre
» www2.statpedu.sk/buxus/generate_...
ale niesu tam vysledky
@majo ale čo je veľa, to je moc
Ja studujem elektrotechniku a mam asi 6 pohárov z elektrotechnickych súťzaži (kraj,slovensko) a aj to len zlato a striebro. a 4 ocenenia z informatiky (programovanie) taktiež kraj/slovensko. Takže AJ mam hlboko
a bol by som za vodou
@nixxina a mas ich este ? potrebujem ho zohnat a hladam uz pomaly 3 hodiny a nic
B1 je hracka, co som kukal tak je to lahsie ako testy ktore sa bezne davaju na pisomkach..
ten test je isto niekde na nete, na odpovede sa vyser a prejdi si to pekne doma podľa vlastnej hlavy... mňa jebne
anyway, kym sedis na birdzi si sa mohol ucit.. nikdy nepochopim ludi, kt. sa chcu z toho vyvliect namiesto toho, aby aspon trocha zamakali..
vies co? bodaj by si tie odpovede ani nenasiel
to sice nebudu tie odpovede ktore hladas ale su tam testy na FCE co je tatiez uroven ako Maturita- B2...