V skratkostii : maturujem z MAT a EKO, ale na matiku mam profesora ktory kasle na maturitne temy a riesi vysokskolske uciva.. Takze bojim sa ci vobec pri nom zmaturujem.. Zistil som ze vysoku skolu na ktoru chcem ist nie je potrebna matika, tak uvazujem..
ci si nezmeniim matematiku na informatiku kedze na tej vysokej skole chcu len dobre znamky z maturit, nezaujima ich z coho zmaturujem.. Je maturita z informatiky lahsia ako z matematiky? bolo mi povedane ze ak sa naucim Pascal tak zmaturujem bez problemov.. Z coho je vlastne maturita z informatiky? Dakujem
No my sme mali na mature len také ľahké základy .. C++, Visual Basic, Html, Fortran, Java, Delphi, Pascal a aj takú malú aplikáciu pre smartfóny v strojovom kóde... inak pohodka strašná tá matura .. som si vytiahol webovú stránku naprogramovať aj s dizajnom som to mal za 5 hodín zožraté proste maturita- formalita
asi ako kde lebo my máme len Pascal a kúsok sme aj HTML a nič také viac a vraj je z info oveľa ľahšia maturita ako z matiky ale musíš tomu rozumieť lebo u nás boli známky len 1 alebo 5 a tie 5 doteraz nechápem ako sa im to podarilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme