Mozes pouzivat kalkulacky bez grafickeho displaya (taky co vie robit grafy a podobne hovadiny) ... a mas tam iba priklady ... pomerne jednoduche a celkom lahko sa da radit
maturita prebieha tak, ze vojdes do miestosti, vytiahnes si temu a mas cas na pripravu. Teda na to, aby si si mohla urobit potrebne vypocty, napisat si nieco z teorie ak treba. Kym sa ty pripravujes, tak skusaju toho pred tebou. Ked dokoncis pripravu, zacnes zodpovedat otazku. Samozrejme ten priklad, ktory si pocitala musis odvovodnit, a povedat nejaku omacku ze ako si sa k tomu dostala...
PS: Ked som maturoval ja, tak som mal geometricku ulohu a hladal som v nej priesecnik dvoch trojuholnikov. Lenze som zabudol na to, akou metodou sa da zistit, tak som ho nasiel len tak "by očko". Aspon sa komisia na tom pobavila, lebo vedela ze v geometrii niesom zly.
U nás je to tak, že máš 5 otázok - okruhov, teroretická, ta to je jedna známka, príklad za to sú 2 znamky, ptm stereometria - 1 známka, a ptm ešte niečo, e na čo si už nespomeniem ( nám t raz hovrila matikárka - ale ja z matiky určite nejdem ale za to máš tiež po jednej známk a z týchto známok sa urobí aritmetiocký priemer a to je výsledná známka, ktorú dostaneš..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
PS: Ked som maturoval ja, tak som mal geometricku ulohu a hladal som v nej priesecnik dvoch trojuholnikov. Lenze som zabudol na to, akou metodou sa da zistit, tak som ho nasiel len tak "by očko". Aspon sa komisia na tom pobavila, lebo vedela ze v geometrii niesom zly.