ahojte. možem maturovať z predmetu, kerý sa nevyučuje na mojej škole? na rôrnych stránkach sú rôzne názory ta neviem aká je ozajstná pravda.
vopred dík
@warble povedali mi že mam ist za riaditelom....ale kedže som dosť daleko od skoly tak asi nepojdem len pre jednu vec....a kedze existuju taketo fora, tak som vyuzila moznost....asi toľľľko
áno, dá, ale budeš maturovať na inej škole daný predmet si normálne zapíš na začiatku roka do prihlášky, kde vypisuješ maturitné predmety a ďalej to treba riešiť s tvojou riaditeľkou ja takto idem maturovať z matiky (keďže u nás sa dá len písomne) a uvažovala som o NOSke
U nás sa to dalo, že by sme išli na inú strednú v našom meste, kde sa z toho maturovalo. Ale nikto to nevyužil. A myslím, že sa to dá, len si to treba vo svojej škole a tej druhej škole vybaviť
U nás to bolo tak, že z predmetu, ktorý sa na škole nevyučoval, si mohla maturovať len ak si ho mala zapísaný ako piaty, prípadne ďalší predmet (4 sú povinné pokiaľ dobre viem). Vysvetľovali nám to tak, že v tom prípade nemusíš mať daný počet absolvovaných hodín, ak máš ten predmet zapísaný ako nepovinný, alebo ako sa tomu hovorí. Teda predpokladám, že ak sa na vašej škole ten predmet nevyučuje, tak z neho nemáš absolvované hodiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale podľa mňa by ti mal vedieť na to odpovedať ktorýkoľvek učiteľ. Zdá sa mi, že sa to dá.