Neviete náhodou, či by sa nedalo nejako dostať k maturitným testom zo slovenčiny alebo lepšie povedané ku kľúčom? Viem, že som trošku náročná ale pýtam sa preto lebo som už čítala, že už boli také prípady, keď boli výsledky na internete. Tak ma to zaujím
Ja by som to tiež chcela, ale nie preto, lebo sa bojím, že to nenapíšem viac ako na 33%, ale preto, lebo na skúšobných testoch sa neviem dostať vyššie ako nad 80%
Po prvé... wtf? to čo je za otázku? Takéto niečo sa musí spýtať fakt len "inteligent". Po druhé.... ako sa na to chcete učiť? Max. zopakovať slohové postupy. A myslím, že každý debil dá slovinu nad 33 %
Tie testy sú stavané tak, že každý aspoň s nejakými základnými vedomosťami a troškou logiky ich napíše nad 33%. A ak ti test ujde, neverím, že sloh napíšeš pod 25%.
ked sa pytas, tak ano mam.. mam ich na USB, ale nechce sa mi vstat a najst ho a vobec mi nevadi, ze sa pytas na verejnom fore
ale ne... proste si pozri maturitu za poslednych x rokov a bude ok... a nech ta ani nenapadne podvadzat, je to prva dolezita skuska na ktoru si sa ucila 4 roky... si dospela, tak ber nasledky za tvoje studium... a ak si sa normalne aspon kus ucila, tak sa fakt nemas coho bat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale ne... proste si pozri maturitu za poslednych x rokov a bude ok... a nech ta ani nenapadne podvadzat, je to prva dolezita skuska na ktoru si sa ucila 4 roky... si dospela, tak ber nasledky za tvoje studium... a ak si sa normalne aspon kus ucila, tak sa fakt nemas coho bat...