Ludia caka ma maturita. ako prvych moj rocnik zastihlo to vsetko zle te chore poku sy ako nejaky zajkovia na skusanie. teraz dokonca ked uz idem maturovat nemozem vedet temy na maturity co sa pred ty m mohli vedet.mam sa ucit 6 predmetov a 4 rocniky?otaza
A co teraz, ze sa musis ucit 6 predmetov a 4 rocniky? vsak to nie je katastrofalne pokial si sa uckla vsakze? Ja som toho mal ovela viac takze neviem co sa rozplpivas. Profesori vam mozu povedat, co by tam mohlo byt. Ale nemusia, nieze nemozu
Jedine co je zle je to, ze uz nie su tie skupiny A,B,C co sa mi zda nepsravodlive. Ale inak je vetko OK. Teraz nadavas a po mature budes vraviet a vsade psiat vsak to je pohoda nic to nie je.
toto zazili mnohi maturanti aj pred tebou, pretoze kazdy novy minister skolstva sa chce zapisat do dejin nejakou tou "skolskou reformou", takze sa maturita kazdu chvilu meni a na studentov sa kasle ale inak je to jedno, stale urcite plati, ze maturita-formalita a nezmaturuje len debil
júúúúúj ste mali vydieť moje stresti pre maturou že nezmaturujem a blá blá... a potom som zmaturovala na jednotky-je to blbosť-ono sa to zdá také náročné a matury sú úplne v pohode-nič hrozné,a to sme mali viac predmetov...
@blackstrong dúfam, že to, ako bol napísaný tvoj príspevok je iba záležitosťou počítača, lebo ak nie, tak fakt nie si kandidát na maturanta...to čo si napísal je také chaotické, že som ledva pochopila o čom píšeš.
a k maturite - čo čakáš? že sa naučíš jednu knihu a zmaturuješ? je to úplne normálne, že musíš zvládnuť učivo za 4 roky. koniec koncov, ja za 3 týždne na VŠ mám asi viac poznámok a vecí na učenie ako na celú maturitu.
jediné čo ma cez môj maturitný ročník štvalo bolo, že učitelia silou-mocou chceli písať každú hodinu opakovacie písomky, čo nikomu nič nedalo, iba nám to bralo čas. Aj tak každý čakal na akademický a cezeň sa to proste nabiflil a prešiel.
Ono je to čím dalej tým ťažšie, najprv nebývali ani povinné predmety na maturitu, potom boli úrovne, teraz sa rušia aj tie...
A podľa mňa to záleží hlavne na komisii ako dopadneš. Je to hlavne o šťastí. Spravodlivá je iba tá externá časť, ale interná je naozaj hlavne o šťastí.
@11 alebo sy spravit dobre meno skorej pustia jednotkara 3kára a 4.
ja to mam slune rozbehnute tahačiky tahačiky každa pisomka za jedna..okrem matiky tu musim vykaprovať potom dojde komisia pán v3nty....hhh dohodneme sa na tej dvojke možete ist....a ked budem pisat nejaka učitelka mi ahdam poradi.,...xD šak aj namonitore to tak bolo...xD ale zas monitor nesu matury XD
NO,tiez ma to tento rok caka a tiez sa mi nepacia tie zmeny.za tyzden sa nm tri razy menili urovne na jazyky, raz boli, potom neboli, teraz su...a tak..divne je to veeelmo...
ale v podstate sa bojim len literatury..anglnu si myslim, ze viem, ze sa nejak uz vykecam, na matike nam matikarka pomoze keby daco, ale sak matiku by som si nedala kebysom ju vobec nevedela, a Noska ma docela bavi a mame super profku, ktora planuje menitminuloroce otazky len minimalne, takze no problem
matura je akoze to najlepsie, co mohli na strednej vymysliet, ale vazne... kazdy z toho stresuje, ale nechapem naco... sak to taka flakacka maturitny rocnik, este som nemala doma zosit v ruke od zaciatku roka a mam zatial jednotky... a naco sa stresovat tolko dopredu??? nepokazim si teraz cely rok koli tomu... dajako to pride, dajako prezijemeee
ja to uz neriesim v aprili som sa toho kretena mikolaja pytala ze ci sa nam zmeni maturita pred cca 100 ludmi ma ubezpecil ze nam nic take nehrozi a terz toto ale aspon ze z angliny su urovne(z 1. jazyka) bo minulorocny monitor bol katastrofalny
Aj ja maturujem a vobec ma maturita netrapi ak nepreleziem tak ma snad prehodia a mam pocit, ze stale plati, ze najviac o dva stupne mozu zhorsit takze najhorsiu by som mala mat 3 co sa da prezit aj tak sa nik nepyta ako ale ci si zmaturoval
A ja maturujem tak ci tak z piatich a je tam aj prirodovedny takze mi je to jedno : D som proste cvok...
a u nas v skole nikdy nedavali maturitne otazky ci zadania, takze nic nove pre mna.
čo sa štveš?! Nie si jediný ročník, na ktorom sa robili pokusy. Na každom sa niečo skúšalo, tak si to užite aj vy. Aspoň nám nemusíte závidieť tú srandu, čo sme si aj museli užiť.
BTW, témy nikto nemohol poznať ani doteraz, lenže milí profesori nám ich poskytli, tak si aj ty takých zožeň a máš po probléme
A učiť sa 6 predmetov a 4 ročníky vôbec nemusíš, veď to už predsa vieš. Za minulé roky si si predsa určite neváľal šunky a myslel občas aj na to, že na konci štvorročného niečnerobenia bude nejaká tá skúška
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Jedine co je zle je to, ze uz nie su tie skupiny A,B,C co sa mi zda nepsravodlive. Ale inak je vetko OK. Teraz nadavas a po mature budes vraviet a vsade psiat vsak to je pohoda nic to nie je.
no aj ja maturujem, a som rada ze nemam 5. prirodovedny,
a viacej mi je luto ucitelov ak nas maturantov....
a k maturite - čo čakáš? že sa naučíš jednu knihu a zmaturuješ? je to úplne normálne, že musíš zvládnuť učivo za 4 roky. koniec koncov, ja za 3 týždne na VŠ mám asi viac poznámok a vecí na učenie ako na celú maturitu.
jediné čo ma cez môj maturitný ročník štvalo bolo, že učitelia silou-mocou chceli písať každú hodinu opakovacie písomky, čo nikomu nič nedalo, iba nám to bralo čas. Aj tak každý čakal na akademický a cezeň sa to proste nabiflil a prešiel.
A podľa mňa to záleží hlavne na komisii ako dopadneš. Je to hlavne o šťastí. Spravodlivá je iba tá externá časť, ale interná je naozaj hlavne o šťastí.
ja to mam slune rozbehnute tahačiky tahačiky každa pisomka za jedna..okrem matiky tu musim vykaprovať potom dojde komisia pán v3nty....hhh dohodneme sa na tej dvojke možete ist....a ked budem pisat nejaka učitelka mi ahdam poradi.,...xD šak aj namonitore to tak bolo...xD ale zas monitor nesu matury XD
A ja maturujem tak ci tak z piatich a je tam aj prirodovedny takze mi je to jedno : D som proste cvok...
a u nas v skole nikdy nedavali maturitne otazky ci zadania, takze nic nove pre mna.
BTW, témy nikto nemohol poznať ani doteraz, lenže milí profesori nám ich poskytli, tak si aj ty takých zožeň a máš po probléme
A učiť sa 6 predmetov a 4 ročníky vôbec nemusíš, veď to už predsa vieš. Za minulé roky si si predsa určite neváľal šunky a myslel občas aj na to, že na konci štvorročného niečnerobenia bude nejaká tá skúška
ostatne predmety dufam spravym