V triede sa nevieme dohodnut uz teraz, ake oznamka by sme chceli. Ako poznam nasu triednu, rozhodne sa ona. Uz nam aj ukazala jedno oznamko a povedala take budeme mat. Mne a mojej spoluziacke sa nepaci. A chceli by sme zistit ci sa da dat(aj na nete) spra
nasa triedna sa o nic nestara, ani o oznamka, ani o stuskovu... oznamka sme mali vyberat my, teda ja a moje 2 spoluziacky, ale nakoniec ich zacali vyberat ine holky, bola z toho hadka... nakoniec mame oznamko, ktore nie je take pekne, ake sme chceli my, ale budis, vybrali aj horsie... najzabavnejsie na tom je, ze ich vybera jedna, co nema ziaden vkus ... a natrapnejsie je, ze tam dali "hlasky profesora kozaka" ktore nepochopi nikto, kto do tej triedy nechodi, takze ich nepochopi nikto, komu oznamko dam...
co som chcela? aha, ze dve dievcata si odmietli objednat tie oznamka a najprv chceli ze si daju urobit svoje, ale nakoniec sa na to vykaslali, kedze tam sa plati za pocet kusov, ked sa ich objedna cez 2000 alebo tak, tak jedno oznamko vyjde na nejakych 20 centov, ak menej (cize pochybujem, ze si dve objednate 2000 oznamok bude to na jedno oznamko 50 centov a mozno aj viac
taku vedu robite okolo oznamok... kazda sranda 3 dni trva... to je UPLNE JEDNO ake oznamko budete mat, aj tak sa na to velmi rychlo zabudne... a ani vam netreba vela oznamok. Len ja sam mam este asi 100 v zasobe. A to som uz druhy rok zo skoly... A oznamka nam robila firma tlacoznamka, ktora mala dost nacas, ale potom nam poslali asi o 600ks oznamiek viac Cize triedna ma v kabinete este plnu velku krabicu a nevie co s nimi...
....mne je tiez jedno ake su oznamka ,kaslem na nich ake si vyberu take budu mat,aj tak su podla mna trapne co stym ja sam narobim...toto vobec neriesim pridu dolezitejsie veci ako oznamka ...skus mojeoznamko.sk
@pivoi chod na » www.tlacoznamka.sk/... bud si vyber dizajn, alebo im napis aky chces, oni ti ho vytvoria, poslu ci sa ti paci a tak, a su najlacnejsi myslim
my sme si ako trieda objednávali oznámka na www.tlacoznamka.sk a po dlhej hádke a výberovom konaní sme sa zhodli na jednom. (ktoré sa páčilo 12 ľudom, ale tak museli sme sa prispôsobiť) a jedno oznamko nás stálo 0,14 €
Fotky budú....Tu ide hlavne len o oznamka....My, ako trieda, by sme sa urco vedeli dohodnut, lenze triedna nam nedovoli, ale neviem co jej do toho...No nedovoli.... :S
to je aka krava,to preco sa do toho stara?? nasa triedna len povedala, aby tam nebolo vulgarne slovo a basta a ako navrh sme si navrhli my,len skoda,ze tie oznamka boli nejak moc male,inak celkom zlate,ale ako dost ine ako to povodne malo byt
..u nás to tak zbabrala tá čo to vybavovala.. že už sa to viac ani nedalo.. už dávno sme ich mali mať no ibaže ona ich ani neobjednala.. každí na našej škole už má len my nie.. tak sme sa na ňu vysrali a objednali sme ešte raz a chvalabohu, lebo tieto budú 10000000000000000 krát krajšie čiže ... na niečo to bolo dobré.. inač ani my sme sa nevedeli prvýkrát dohodnúť..chalani mali mať svoje , dievčatá svoje a ja s kámoškou sme tiež chceli svoje.....podľa mňa sa to nejak vyrieši ..tiež sme chceli objednať z netu len my dve no každí nám povedal že je to blbosť že buď to bude veľmi drahé alebo to vôbec neurobila..
p.s.- držím palce aby sa to vyriešilo tak dobre ako sa to vyriešilo u nás..
@lachance.. ja som neskutočne rada, že toto zbabrala.. lebo by sme ich nemali rovnaké a také nádhernéé.. neskutočne krásne.. takže asi tak.. aspoň dačo je z toho dobréé.. síce zvyšok dosrala
Vykašľať sa na triednu. Proste jej celá trieda povedzte, že to nechcete a odmietnite si tie oznamká objednať. K tomu vás snáď nútiť nemôže, či áno? A dohodnite sa na niečom v triede a objednajte si to sami...
@Svartos netusim ci sisi unich dal tlacit oznamko alebo len mne sa to stalo ale jednoznacne nepovazujem za spravne ak na ozmko daju svoju stranku a daju chybu v texte.
my sme sa kvôli oznamkám hádali asi dva týždne nakoniec sme už nemali čas na hádky tak sme sa behom 5 min rozhodli a máme celkom pekné máme oznamka z maturitne-oznamko.sk a tam robia aj málo kusov ak chcete, ale potom je to drahé.
ja zas odporúčam www.eoznamko.com... robili segre, aj známemu a každý sa len pýta od koho majú - sú fakt perfektné. na ich webe sa mi lúbi, že nikoho neohovárajú, nerobia zo seba najbomba firmu...a naozaj sme vedeli kolko zaplatíme.
www.enzodesign.sk, niektoré oznamká v ponuke sú fakt top. Nám urobili oznamko na mieru a so zárukou, že také oznamko už ďalej iným triedam ponúkať nebudú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
veď bojujte proti triednej, sú to vaše oznamká, nie?
co som chcela? aha, ze dve dievcata si odmietli objednat tie oznamka a najprv chceli ze si daju urobit svoje, ale nakoniec sa na to vykaslali, kedze tam sa plati za pocet kusov, ked sa ich objedna cez 2000 alebo tak, tak jedno oznamko vyjde na nejakych 20 centov, ak menej (cize pochybujem, ze si dve objednate 2000 oznamok bude to na jedno oznamko 50 centov a mozno aj viac
A neviete nejakú stránku, abo kontakt?
p.s.- držím palce aby sa to vyriešilo tak dobre ako sa to vyriešilo u nás..
ale určite si dáme všetci rovnaké, aj keď sme sa už niekoľkokrát hádali.. sme predsa kolektív a je to aj lacnejšie
@Sandy114 ako som si tak prečítala: hlášky profesora Kozáka.. nemávaš náhodou piatok psychológiu?