Ahojte, potrebovala by som poradiť. Som druháčka na strednej a máme si vyberať semináre do 3. ročníka, tým pádom by som už mala mať aký taký prehľad, aké predmety si dám. V budúcnosti túžim veľmi pomáhať ľuďom, v zmysle ísť do Afriky-resp. na mieste, kde
Dievča, úprimne ti závidím, že aspoň vieš, čo chceš..
Ale rozmýšľaj aj nad iným ako nad Afrikou, napríklad aj tu je dosť ľudí a detí, ktoré potrebujú pomoc Ak chceš toto robiť, tak si vyber sociálnu práce, ináč vysoká škola svätej alžbety v BA robí takéto "výpravy" do Afriky, len sa musíš dať zaočkovať, a na tej VŠ sa dá študovať tá sociálna práca Nepočula si o tej škole?
Alebo si ešte môžeš dať kombináciu biola a chémia, spravíš si medicínu a o dva roky(tuším sú tam potrebné dva roky praxe) na to už z teba môžeš ísť ku lekárom bez hraníc.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Dievča, úprimne ti závidím, že aspoň vieš, čo chceš..
Ale rozmýšľaj aj nad iným ako nad Afrikou, napríklad aj tu je dosť ľudí a detí, ktoré potrebujú pomoc Ak chceš toto robiť, tak si vyber sociálnu práce, ináč vysoká škola svätej alžbety v BA robí takéto "výpravy" do Afriky, len sa musíš dať zaočkovať, a na tej VŠ sa dá študovať tá sociálna práca Nepočula si o tej škole?
To len ja tých seminárov mám šesť?!
@trdelniiiq si zaobstarám všetko, ale vďaka za radu
Prípadne to urob ako ja: buď v triede s obmedzeným počtom seminárov a vyber si všetko okrem toho, z čoho budeš maturovať a ďalej študovať.
-,-
a prosim vas, podla vas, ktore predmety si najlahsie na maturitu?