Ahojte, čaká ma onedlho maturita ako kopec možno z vás. Chýbajú mi ku šťastiu len vypracované maturitné zadania z Náuky o spoločnosti. Prosím vás, nenájde sa tu dobrá duša, ktorá ich má? Viem, že každá škola si ich robí sama, ale sú podobné. Nepomôže mi
A načo ti to akože bude? Veď nevieš si nájsť v učebnici to čo potrebuješ? Ja keď som sa učila na maturu z NOSky, išla som pekne po otázkach, napísala som si kde v knihe to je, a bolo.
a nakoniec NOSka bola najväčšia fraška, akú som na maturitách zažila. nevedela som asi 80% filozofov a nevytiahla som si ani jedného mala som mýtus a logos, dedina a mesto a voľby otázky ako z pomocnej školy...
takže moji, na noske treba len kecať a kecať a kecať o ničom, a určite to zmáknete..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a kto za mna urobit testy z aj?..tie chujoviny na minuly cas
a nakoniec NOSka bola najväčšia fraška, akú som na maturitách zažila. nevedela som asi 80% filozofov a nevytiahla som si ani jedného mala som mýtus a logos, dedina a mesto a voľby otázky ako z pomocnej školy...
takže moji, na noske treba len kecať a kecať a kecať o ničom, a určite to zmáknete..