Aj ked na mna moc neplatilo, ze ma museli prehadzovat, bo som preliezla aj sama ale u nas v triede bolo dost takych co to potrebovali. Takze nebojte sa isto to zvladnete.
Prajem vsetkym co od dnes maturuju, alebo az o tyzden nech sa drzia. A hlavne dobre tahanie otazok.
Nooo mna to caka 2 a 4 juna kazdy hovorí ze to je v pohode tak uvidime ale kazdopadne ma to trosku ukludnil drzim palce vsetkym maturantom a azelovi taktieeez
Dakujem tiez nepatrim k tym 6 percentam dievcat, co sa maturit neboja - bodaj by ale uz mam za sebou 1 predmet a nebolo to take strasne, ake som si myslela,ze by mohlo byt
No tak to ja mam uz aj po. najlepsie som sa citil ked mi popri maturitonom vysvedceni daval triedny aj vyucny list a stalo tam Prospel s vyznamenanim tak to ma dostalo.
Z litiky som len prikyvoval a dostal som trojku, takze asi fakt je to len formalita.. Anglinu som dal suverejne na 1 a odborne predmety ma cakaju zajtra. Tam to nebude take jednoduche ale snad ma nejako prehodia cez ten plot.
mne lepilo hlavne rpeto ze som cely akademicky presrala a sadla si ku kniham den vopred... ale zvaldla som to, aj ked som tak neskuticne pri kazdej odpovedi stresovala, ez to ucitelia zo mna tahali ako z chlaptej deky...
ja uz mam tiez konecne po.. sice som zistila, ze som zbytocne stresovala ale mohlo to dopadnut lepsie 1,2,3,3, sa moc nevynima na tom papiery ale co uz gratulujem vsetkym co spravili a drzim palce vsetkym co len idu robit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Drzim palce, to spravite, ved kto by sa s vami trapil este v septembri?
A keby predsa nieco, pripominam citat, ktory mal kamos na oznamku - "Nevadiii, este mame lopaty!"
Aj ked na mna moc neplatilo, ze ma museli prehadzovat, bo som preliezla aj sama ale u nas v triede bolo dost takych co to potrebovali. Takze nebojte sa isto to zvladnete.
Prajem vsetkym co od dnes maturuju, alebo az o tyzden nech sa drzia. A hlavne dobre tahanie otazok.
@ Azel (6):Nas mikto nelutuje nam len drzia palce. Ale ak chces, kludne ta kvoli tym skuskam polutujem
hurááááááá!