ja si asi zo sloviny kuknem nejake take gramaticke veci nar -sylabicky a sylabotonicky verš alebo čo to je + také veci ako napr. ktoré pods.mená sa sklonuju podla vzoru mesto a tak. Aj ked by som to mala vedieť, ale asi si to radšej prebehnem...kedže je aj tak väčšina otázok stavana na porozumenie textu...
a z angliny možno tiež len trochu do gramatiky sa kuknem, alebo si urobim nejaky cvičny test..a donutim frajera nech mi vysvetli nejaké veci ohladom časov,ktoré mi ešte až tak nejdu..
ci boha zbytocne som sa ucila te kktny ako vzory pady, gramatika! test bol na porozumenie textu. to ma nasralo a najlepsie vsetko najdes TU! www.zmaturuj.sk
vidim to na vikend pred maturitami a so slovencinou na nas nasa ucitelka uplne kasle, budem si musiet pozriet nejake stare testy na zones, anglictinu dam v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ja si asi zo sloviny kuknem nejake take gramaticke veci nar -sylabicky a sylabotonicky verš alebo čo to je + také veci ako napr. ktoré pods.mená sa sklonuju podla vzoru mesto a tak. Aj ked by som to mala vedieť, ale asi si to radšej prebehnem...kedže je aj tak väčšina otázok stavana na porozumenie textu...
a z angliny možno tiež len trochu do gramatiky sa kuknem, alebo si urobim nejaky cvičny test..a donutim frajera nech mi vysvetli nejaké veci ohladom časov,ktoré mi ešte až tak nejdu..
A Opravné na ústne maturity je možné robiť v každom prípade , alebo len v prípade že je maturita na päťku ?? Diki