Ahoj je tu niekto kto zajtra maturuje z nemciny?Chcem sa vas opytat co priblizne ste sa ucili ,alebo som si mam pozriet kedze nasa ucitelka stoji za prd....a za 4 roky bola na hodine asi 20 krat pricom si len citala casopis a po 15tich minutach nam zdrhla
lol sice mam neminu len ako druhy jazyk ale na maturach by som nemala ani 5 bodov dobre : maximalne natipované....a keby sa to učím par hodin tak mi to moc nepomože
Praveze ja som sa to ucila ,ale skus sa ucit nemcinu sam...bez toho aby si mal ucitelku ktora ti napise temy ,alebo poznamky ci slovicka....ak je podla teba lahka predstava ucit sa nemcinu bez toho aby si ju napr. v skole mal klobuk dole.pretoze u nas v skole to tak nejak vypada zaco ja nemozem ,ale o tom ty hovno vies...takze nechapem naco sa vobec pustat do diskusie ked potrebujes len kritizovat a tvoj komentar mi je doslova na hovno!!!Dakujem za radu
Nevybrala som si ho....zial na zakladke nas rozdelovali pol na pol neviem preco....a na strednej uz udajne musel kazdy maturovat z jazyka ktory mal na zaklanej...chcela som prestupit na AJ ale ucitelka ma stopla stym ,ze ich ucivo uz nedobehnem takze ma neberie
@aja12345 No tak týmto si to už úplne dala. Viem, že pri neschopnom učiteľovi to ja ťažko. Mám učiteľku franiny, ktorá je fakt že strašná. ALE!!!! Nežijeme v praveku, je kopec kníh pre samoukov. Isto máš aspoň učebnicu. Vždy sa dá ísť na kurz/doučko. Vždy sa dá poprosiť spolužiakov alebo whatever. A kedže vieš založiť fórum, určite vieš aj hľadať informácie na nete.
Inak viditeľne si učiteľke a ani nemčine nedala šancu. Na začiatku je najhoršie sa do jazyka dostať. Potom to ide rýchlejšie. Ale pri necelých 7 vyučovacích hodinách, čo si tam vraj bola, sa to stihnúť nedalo.
Ak som sa nerozčuľovala úplne zbytočne, tak iba ti poprajem veľa šťastia. Učitelia sú hlúpi, že vôbec takých ako ty, ku maturite púšťajú. Nemáš záujem, tak ani nechoď.
Proste nedaj na sebe vedieť, že to nevieš. Ja som vďaka tomuto prístupu zvládol maturitu na jednotky. Ak aj odhalia, že to nevieš, snaž sa vyhovoriť na to, že si vystresovaná. Ak si mala dobré známky počas roka, možno sa ti podarí to uhrať
@11 samozrejme ze nemcinu si mozes pozriet sama, je blbost vypravat ze nie, dokonca sa ju dokazes aj sama naucit, co myslis ze nikto sa v zivote neucil jazyk ako samouk???? hohohooo ale jasne sak preco sa nelutovat a nezlahcit si situaciu tym ze pozdadzujes vsetko na ucitelku...ano, z tvojho opisu posobi jak dobre jebnuta ale to by som riesila skor a apelovala na vyssie postavenych zamestnancov skoly, nech si s nou nieco urobia, pretoze hento nie je ucitelstvo.
ALE! - to nemeni nic na tom, ze maturita by sa zvladnut dala keby si sa o to trosku zaujimala aj sama.....len keby ti to ze z nej nic nevies napadlo skor ako par hodin pred maturou, dalo by sa s tym narobit viac ako dost, ked si vedela 4 roky ze mas jebnutu ucitelku mohla si si vybavit doucko, kopec kurzov je, niektore jazykovky a kurzy ani niesu extra drahe, a blabla - dalo by sa takze sa prestan lutovat a vyhovarat sa, uz ti nic do zajtra nepomoze, ale mozes sa uz zacat ucit na ustnu a SAMA
Stále to predýchavam, vždy som si hovorila, že zmaturovať musí každý. Poprípade musí mať nejaké vážne vážne sociálne/psychické/zdravotné alebo neviem aké problémy. Ako sa dá vedieť až také veľké nič? Alebo ako sa dá nevedieť aspoň niečo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
koza.
troll.
Ale pobavila si!
Inak viditeľne si učiteľke a ani nemčine nedala šancu. Na začiatku je najhoršie sa do jazyka dostať. Potom to ide rýchlejšie. Ale pri necelých 7 vyučovacích hodinách, čo si tam vraj bola, sa to stihnúť nedalo.
Ak som sa nerozčuľovala úplne zbytočne, tak iba ti poprajem veľa šťastia. Učitelia sú hlúpi, že vôbec takých ako ty, ku maturite púšťajú. Nemáš záujem, tak ani nechoď.
Dobré fráza je napr. Ja! Natürlich...
Proste nedaj na sebe vedieť, že to nevieš. Ja som vďaka tomuto prístupu zvládol maturitu na jednotky. Ak aj odhalia, že to nevieš, snaž sa vyhovoriť na to, že si vystresovaná. Ak si mala dobré známky počas roka, možno sa ti podarí to uhrať
..je mi to fuk...
Fick es
ALE! - to nemeni nic na tom, ze maturita by sa zvladnut dala keby si sa o to trosku zaujimala aj sama.....len keby ti to ze z nej nic nevies napadlo skor ako par hodin pred maturou, dalo by sa s tym narobit viac ako dost, ked si vedela 4 roky ze mas jebnutu ucitelku mohla si si vybavit doucko, kopec kurzov je, niektore jazykovky a kurzy ani niesu extra drahe, a blabla - dalo by sa takze sa prestan lutovat a vyhovarat sa, uz ti nic do zajtra nepomoze, ale mozes sa uz zacat ucit na ustnu a SAMA
ich du er sie es meine liebe du bist schwein heil hitler hande hoch berlin
no a to je vlastne vsetko