servus lidi mam si vybrat jazyk z ktoreho budem maturovat anglictina-nemcina co by ste boli povedali co je lahsie jednoduhsie tak rodicia ma ukecavaju a hovoria ze anglictinu si mam dat ze ta sa mi viac zide, ale to s tym nic nema ved to budem le
ja by som si dala angličtinu...tú si sa už aspoň učila tak sa ti možno oživia spomienky ..ja z nej budem tiež maturovať a baví ma oveľa viac ako nemčina, ale zas tiež sa ju učím dlhšie
Ja viem ze by som tiez chcela viac anglinu uz som sa bala ze zabijete nemcinu ..a mna by anglictina bavila a ked viem, ze ju vediet chcem a raz aj budem nebude pre mna az taky velky problem ucit sa ju ked sa ju budem ucit dobrovolne a rada ,,a ked tak sa supknem na dake doucko vdaka vam
to mas 15 a mas si vybrat ?hm jednoznacne anglina podla mna preto lebo nemcina je tak skaredy jazyk a mam zimomriavky ked ho pocujem a ucim sa ho už sto rokov a tak vsetko nasilu že nic neviem a anglina ma bavi a je podla mna lahka a neviem no mala by sisi vyberat podla seba a co ta viac bavi ..
no 16 viac menej uz mam no praveze mna by ta anglina bavila lebo viem ze sa mi mega zide lebo uz sa vidim tamto cestovat takze viem ze ju chcem a ze ma bude bavit ...raz som dokonca uvazovala ze sa naucim plynule zo 5 jazykov z vlastneho rozhodnutia dobrovolne lebo tak ma chitilo teraz ucit sa cudzy jazyk hociaky. a chcem tu anglinu vediet lebo uz nai ta slovencina ma nebavi xD haha
urcite si daj anglitčinu, mas to lasie ako NJ, nemcina je tazka, a ani ju velmi nevyuzijes, iba keby si isla robit do nemecka... inak nie, ja idem maturovat z aj . takze rodicia maju pravdu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov