@6 ale aj napr. história, archeológia, a politika, možno jazyky, ak ťa bavia. ja keď si pozerám, čo by som chcela (ako mám vybraté, ale len tak blúdim) a ono je veľa podobných odborov napr: európske štúdia, medzinárodné vzťahy, verejná politika a ľudské zdroje, politológia, bezpečnostné a strategické štúdia atď. a ja mám občas pocit, že to je to isté, len inak povedané
a ono je to fakt jedno z čoho človek maturuje, ja som maturovala z dejepisu a nosky a som na medicine je to suma fuk,kasli nato že čo z tejto kombinacie, chod na výšku na akú chceš
Moji spolužiaci, ktorí nematurovali z dejepisu mali na právnych dejinách vážne problémy. Takže zase tak celkom jedno to nie je. Ale podľa odboru sa treba orientovať. Ja som vedel vtedy čo som chcel študovať. Keby som nevedel, rozhodol by som sa podľa toho, čo ma bavilo. Ale to si neviem predstaviť, teda že by som nevedel kam na VŠ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov