Mávate často pocit, že nič nestíhate? Trávite celý deň na nete a potom si večer poviete,že zase ste nič nestihli?
Alebo kedy mávate taký pocit, že deň vám len tak preplával cez prsty a už je fuč a vy ste tam, kde ste boli ráno? Stáva sa Vám to? Ja mám práve teraz taky pocit a napriek tomu sedím na nete, ale viem, že večer si poviem, že som zase nič zmysluplné neurobi
u mna je to podla pocasia vzdy ked je tma a zima.. nic neorbim len spim a nechce sa mi nic absolutne proste nemam energiu..ako teraz..pridem domov zo skoly po 8 hodinach 45 minutovej ceste vlakom..a idem spat zobudim sa o deviatej a spim do siestej rana takze nie si sama
no mne sa to stava, ale pred cca tyzdnom som s kamaratom spravil druzbu, ze sa navzajom kontrolujeme a snazime sa zlepsovat. jemu to zatial ide lepsie ako mne, ale uz aj ja citim, ze dnes sa zacne lepsi zivot! dnes som bol cely den vonku a s ludmi a hoci som sa chcel zacat ucit skor, nevadi, zacnem sa teraz a do vecera sa budem ucit...
a cielom tej druzby nie je dosiahnut to, aby sme sa stale len ucili/pracovali a tak, ale aby sme boli stastni a vecer si lihali spokojni, ze "dnes som vyuzil den v pohode" - to moze niekedy znamenat, ze sa budem cely den hrat alebo venovat hudbe - lebo dokonca casto sa mi stava, ze namiesto plnohodnotnej zabavy kvasim na nete a ani nic nespravim, ani si nejak dobre neodpociniem, fakt len stracam cas...
mne sa to stáva často, aj dnes... od rána sa snažím niečo robiť, no nič sa mi nechce, stále to odkladám až nakoniec prišiel večer a ja si uvedomujem, že som celý deň strávil pri PC...
nikdy neplačem... pravidelne sa stane, že už kurva zase som hodiny presedel pri pc a mohol som zrobiť radšej toto toto toto a teraz to musím zrobiť po tme (vďaka čomu ráno neviem vstať), alebo ráno (vďaka čomu musím vstať skôr) ... ako napríklad teraz, dpč, idem preč ...
Akože trebárs maturitné otázky si vypracovávam stále, to ma baví, ale robím to pri počítači, že si len popri tom píšem. Ale že učiť sa - memorovať niečo, to nehrozí. Proste to nejde... Neviem, čo budem robiť.
@klaudiqa9 odhodlaj sa hned! ucil som sa doteraz, len s malymi prestavkami na psychohygienu, teraz som checkol este maily, idem podat spravu tomu druzbovemu kamosovi, umyt zuby, este v posteli volaco precitam a spat a vyzera to fakt, ze dnes budem spokojny zaspavat
@h8u požičaj si od niekoho chatu, ak máš od koho. ja som sa tak pred maturou doma nevedela tiež učiť, lebo bolo treba strážiť také deti, tak ma pekne odviezli tam, vyložila som si nohy na terase, vypila asi 150litrov kofoly a niečo som si do tej hlavy natlačila
a k téme, že jasné, že sa mi to stáva ale to väčšinou cez dni, keď nemusím robiť niečo dôležité, ale potom sa mi to nakopí tak ako tento týždeň a musím dobiehať zmeškané. a tak si le dopijem kávu a idem sa pustiť do tých restov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A keď mám niečo na práci,tak to robím a nie som na nete.
a cielom tej druzby nie je dosiahnut to, aby sme sa stale len ucili/pracovali a tak, ale aby sme boli stastni a vecer si lihali spokojni, ze "dnes som vyuzil den v pohode" - to moze niekedy znamenat, ze sa budem cely den hrat alebo venovat hudbe - lebo dokonca casto sa mi stava, ze namiesto plnohodnotnej zabavy kvasim na nete a ani nic nespravim, ani si nejak dobre neodpociniem, fakt len stracam cas...
za pc sa snazim netravit vela casu ale cez zimu to inac nejde
..kvak..
Akože trebárs maturitné otázky si vypracovávam stále, to ma baví, ale robím to pri počítači, že si len popri tom píšem. Ale že učiť sa - memorovať niečo, to nehrozí. Proste to nejde... Neviem, čo budem robiť.
som na pc každý deň a potom seom večer nahnevana, že som nič nerobila..
mali by sme začať viac premáhať ..
a k téme, že jasné, že sa mi to stáva ale to väčšinou cez dni, keď nemusím robiť niečo dôležité, ale potom sa mi to nakopí tak ako tento týždeň a musím dobiehať zmeškané. a tak si le dopijem kávu a idem sa pustiť do tých restov