@eskimak taka, ze niekedy mam chut na jeden zaner/pribeh, inokedy zas na nieco ine..niekedy mam naladu na to, potom zas na ono a tak mam rozcitanych viac veci a postupne si to citam
väčšinou čítam dobré detektívky , ale posledné roky som sa zameral aj na psychológiu a tam proste prekladam knihy podľa toho čo hľadám a aké riešenie svojej situácie hľadám ( ale najčastejšie čítam dookola David j. Shwartz - myslete velkoryse . už mi pomohla z veľa ťažkých situácii dostať sa s chladnou hlavou)
občas sa stane, napríklad mám aj beletriu aj dačo odborné, alebo napríklad doma mám rozčítané niečo iné ako v Brne, či mám dačo povinné a nechce sa mi do toho, tak to občas prekladám dačím nepovinným, ale nemám to rada, nevidím veľmi zmysel v tom čítať viacero naraz, veď jednu dočítam a prečítam ďalšiu a aspoň sa neukrátim o zážitok, nie?
No ak do toho zarátam dve pokračovacie "poviedky", ktoré sú skôr už viacdielnymi románmi tak hej, čítam aj viac naraz. Čo sa "normálnych" kníh týka, čítam vždy len jednu. A keď ma zaujme tak ju čítam skoro v kuse, takže to ide rýchlo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ked nejaku dostanem, hned ju precitam a potom niekolko rokov zas ziadnu nemam
valka s mloky, time machine, tess of the d'urbervilles, the works of edgar allan poe
a ziadna kniha ma neuchvatila natolko aby som ju citala viackrat ako raz
2. vsetko sa mi v hlave pomiesa, nebudem si pametat to co som z jednej knihy precitala vcera lebo dalsie 3 mi to vytlacia z hlavy
presne z týchto dôvodov @20