táto téme, resp. diskusia je založená iba preto, lebo potrebujem zistiť názory ľudí...mám totiž v pondelok o tom diskusiu v škole a zatiaľ nemám názory ľudí na tento fast food keďže ich musím preložiť, vyjadrite sa prosím... ( ak tu už takáto anketa bola, sorry)
nemám nič proti nemu... zvyknem sa tam zastaviť a našmakovať. nie sú to zrovna megaporcie, pokiaľ tam nechcem nechať viac ako 150,- no pochutím si na tom geniálne. a zas nechodím tam tak často, aby to mohlo škodiť môjmu stravovaciemu systému
...nehovorim, ze vsetko je tam hnusne, chuti mi tam hlvne chickenRoll a cokoladovy muffin ...ale inak tam nechodim...raz, dvakrat do roka tam zajdem...kedysi som tam hodila omnoho castejsie, ale uz ma to nelaka...
už asi 2 roky tam chodím každý víkend , keďže sme celý deň s otcom ktorý nás k nemu domov k jedlu nezoberie.. ale chutí my to , hlavne McCountry a hranolky so sladkokyslou omáčkou
Nemám rád pomletú kravu v žemli. Ono to vlastne ani nieje pomletá krava, ale kravie hlavy a chrupavky a vnútornosti a iný odpad.
Presolené hranolky, na fakulte mám za 10Kč viac a chutnejšie
Colu za dvojnásobok čo v obchode
V KFC som bol raz, a tie kuratá sú lepšie. Nemení to však nič na tom, že ide o predraženú absolútnežlčníkničiacupríšernekalorickú stravu.
Kto videl Supersize me od Mikea Moora, tak vie
V mojom meste neni McDonald takže tam moc nechodím:d ale ked som v nejkao inom meste tak tam idem ale Mekáč neni nič nejaké úžasne nemajku ani vyprazany syr v žemli
@24 rovnaky nazor ... fakt vsetkym co sa v McShite stravuju odporucam pozret si Supersize me .... a co sa tyka tej "skvelej chuti" tak mam k tomu len dve slova.. glutaman sodny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Presolené hranolky, na fakulte mám za 10Kč viac a chutnejšie
Colu za dvojnásobok čo v obchode
V KFC som bol raz, a tie kuratá sú lepšie. Nemení to však nič na tom, že ide o predraženú absolútnežlčníkničiacupríšernekalorickú stravu.
Kto videl Supersize me od Mikea Moora, tak vie
a chodim tam par krat do roka..takze pohodka..
ja som bola v Mac Donalde raz(alebo 2x)tak neviem posúdiť...