ľudia nedávno som sem písala že ma trápi bolesť mechúra bola som na pohotovosti som na ATB ale bolesť krížov neznesiteľná poznáte to či je to okej? je to až tak zlé že sa nemôžem zohnut
Je to úplne normálne, mne k tomu zápalu dali aj tabletky proti bolesti. Veľa harmančekového čaju (ten je na to top), hlavne sa snaž vypiť veľmi veľa, vankúšik pod kríže a vyležať
Ja keď som to mala, mala som 6 dní teploty takmer štyridsiatky, nemohla som jesť a ani piť poriadne, bolesť ako sviňa, nevládala som ani stáť na nohách, boleli ma svaly na celom tele. Ale ja som skončila až so zápalom obličiek no Ak sa ti to nezdá, zbehni ešte za svojou obvodnou.
mne najviac pomohol caj z cerstvej petrzlenovej vnate chvilu som ho povarila, potom nechala luhovat a pila aj liter dva denne. no a inak ATB ale je zvlastne ze ti nezabrali, ja som mala silny zapal asi dva mesiace dozadu a teda bolo to strasne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov