Ahojte Neštuduje tu náhodou niekto z vás na UK na 2lf alebo na 3lf,popridne na muni lf?? POtrebovala by som informácie ohľadne prijímačiek . Vopred ďakujem.
ahoj, ja len viem, ze do BRNA su podklady prave ich mam na stole a na prijimacky su otazky z biologie, chemie aj fyziky a do Prahy, som niekde citala, ze tiez su na prijimacky otazky z biologie, chemie, fyziky a na nejaku fakultu, neviem, ci 1./2. aj latincina ale zevraj zaklady. Moj kamarat bol na prijimackach aj v Prahe aj v Brne a vravel, ze to bol dost hardcore ale tak ty si sikulka, chce to vela pripravy, tak ti drzim palce
Ja študujem v Brne ... čo sa prijímačiek týka, tak stačí ak budeš vedieť podklady a niečo budeš mať aj v hlave z chémie som však mala pár, pre niekoho "brutálnych" vzorcov (pospájané všetko možné do jednej zlúčeniny) čo v podkladoch nenájdeš asi, a z bio boli otázky trochu mimo toho, čo sme sa učili my na gym (ale len pár), ale s podkladmi sa to dá
Ahoj! ja študujem na 2lf v Prahe a nevymenila by som za nič na svete. Fakulta je skvelá. Profesori aj starší študenti sú velmi priatelskí. Určite odporúčam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme